17 / 05 / 2024

adese avm 3. geçici vergi beyannamesi

adese avm 3. geçici vergi beyannamesi

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş olan 2013 yılı 3.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablosunu yayınladı...

Torium AVM'nin değeri 3 milyar TL'ye dayandı!

Torunlar GYO portföyünde yer alan Torium AVM'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. Torium AVM'nin değeri 3 milyar TL'ye dayandı. İşte detaylar...

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi'nde yüzde 84,3'lük artış!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa olarak oluşturulan AVM Endeksi’nin Eylül ayı sonuçlarına göre, AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 84,3 artış gösterdi.

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

AVM perakende ciro endeksi yüzde 101,3 arttı!

AVM perakende ciro endeksi, Haziran ayında geçen yılın aynı dönemine göre; yüzde 101,3 artarak, 457 puana çıktı.

Adese Gayrimenkul'ün ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış!

Adese Gayrimenkul'ün 1. dönem geçici vergi eki mali tablosu yayınlandı. Tabloya göre, şirket ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış elde etti. 

Türkiye'deki AVM'lerin kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş yaptığı açıklamada, "Şubat 2021 itibarıyla ülkemizde yaklaşık 441 AVM faaliyet gösteriyor ve bu AVM'lerimizin yaklaşık kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare" dedi.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul'daki 2 dev AVM satışa çıkarıldı!

İstanbul’da 6 katlı 100 bin metrekare büyüklükte alana sahip olan AVM 3 milyar 750 milyon liraya, 4 katlı 60 bin metrekare büyüklüğündeki AVM ise 1 milyar 750 milyon liraya satışa çıkarıldı. Peki bu AVM'ler hangileri?

İran'ın en büyük AVM'si 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü!

İran'da ülkenin en büyük AVM'si koronavirüsle mücadele kapsamına dahil edilerek, 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü. Hastanede sadece koronavirüs hastaları tedavi edilecek...

Başakşehir 3.Cadde AVM 2019 değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Başakşehir 3.Cadde AVM'deki gayrimenkullerle ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

AVM perakende ciro endeksi 2020 Ocak'ta yüzde 27,3 arttı! 

AVM perakende ciro endeksi, Ocak 2020 döneminde bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 27,3 artış gösterdi ve 340 puan oldu...

adese avm 3. geçici vergi beyannamesi Haberi

adese avm 3. geçici vergi beyannamesi


Adese'den yapılan açıklama şöyle:


2013 yılı 3.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablomuz, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Gelir Tablomuz sadece Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.'nin faaliyet sonuçlarını ifade etmektedir.Konsolide sonuçları içermemektedir.


Gelir tablosu için