17 / 05 / 2024

adese avm karı

adese avm karı

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş olan 2013 yılı 3.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablosunu yayınladı...

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Adese Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyon TL'ye yükseltildi!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 1 milyar 8 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak hazırlanan izahname yayınlandı. 

AVM'ler ve markalar karşı karşıya!

Yılda 4 milyar TL’yi aşan ortak gider faturaları, markalar ile AVM’leri karşı karşıya getirdi. Giderlerin azalmasına rağmen yaptıkları ödemelerin azalmadığını ve şeffaf davranılmadığını belirten markalar, durumun suiistimal edildiğini söylüyor. 

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

AVM kiracıları ikinci dalgayı nasıl karşıladı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ikinci dalga yaşanıyor.  İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yaptığı açıklamada AVM'de faaliyet gösteren kiracıların ikinci dalgayı hazırlıklı karşıladıklarını dile getirdi. 

İstanbul'daki 2 dev AVM satışa çıkarıldı!

İstanbul’da 6 katlı 100 bin metrekare büyüklükte alana sahip olan AVM 3 milyar 750 milyon liraya, 4 katlı 60 bin metrekare büyüklüğündeki AVM ise 1 milyar 750 milyon liraya satışa çıkarıldı. Peki bu AVM'ler hangileri?

Kira tartışması AVM’ler ile markaları karşı karşıya getirdi!

Henüz kapatma kararı almayan AVM’ler ile mağazalarını kapatan markalar kira konusunda karşı karşıya geldi. Markalar, AVM’lere “kira almayın” çağrısında bulunurken, AVM’ler ise bazı markalardan kapatmayın baskısı gördüğünü belirtti…

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Myrleia Antik Kenti'ne yapılan AVM için karşı hamle!

Bursa Mudanya’da ‘Myrleia Antik Kenti’  olarak bilinen bölgede yapılan AVM inşaatı için ‘imar barışı’ başvurusu yapılarak yapı kayıt belgesi alınmasına belediyeden karşı hamle geldi.

adese avm karı Haberi

adese avm karı


Adese'den yapılan açıklama şöyle:


2013 yılı 3.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablomuz, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Gelir Tablomuz sadece Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.'nin faaliyet sonuçlarını ifade etmektedir.Konsolide sonuçları içermemektedir.


Gelir tablosu için