27 / 04 / 2024

Adım İstanbul ulaşım bilgileri

Adım İstanbul ulaşım bilgileri

Adım İstanbul Başakşehir'de 615 adet daire ve 120 adet ticari ünite bulunuyor. Projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Adım İstanbul ödeme tablosu...

Adım İstanbul ödeme planı!

Adım İstanbul ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Konutların 2018 yılının başında teslim edileceği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Kayabaşı Adım İstanbul iletişim!

Kayabaşı Adım İstanbul iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz Konut ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisiyle vade seçeneği sunuluyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 6 blok halinde inşa edilecek projede peşin alımlarda yüzde 9 indirim imkanı sağlanıyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi!

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının başında teslim edilecek olan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Adım İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul konut fiyat listesi!

Adım İstanbul konut fiyat listesi metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Adım İstanbul ödeme tablosu!

Adım İstanbul Başakşehir'de 615 adet daire ve 120 adet ticari ünite bulunuyor. Projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Adım İstanbul ödeme tablosu...

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

İstanbul Yolu Kentsel Dönüşüm Projesi için adım atıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul yolu kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki 61 binanın yüzde 90’ı kamulaştırıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri arasında ara ödemeli, düşük peşinatlı ve sıfır faizli ödeme imkanları sunuluyor. Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de tamamlanıyor...

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede teslimler 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul Başakşehir'de 24 ay vade farksız daire sahibi olunabiliyor. Proje 35 bin 75 metrekarelik alanda inşa ediliyor. Peki Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul ulaşım bilgileri Haberi

Adım İstanbul ulaşım bilgileri

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen Adım İstanbul Evleri 35 bin 75 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Başakşehir Kayaşehir lokasyonunda hayata geçiyor. 


Adım İstanbul ödeme tablosu kapsamında fırsatlar devam ediyor. Satış fiyatları 605 bin TL'den başlangıç gösteren projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri mevcut. 


Kayaşehir Adım İstanbul'da su oyun havuzları ve kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, soyunma odaları, hamam ve fitness center gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Teslimlerin Ocak 2018 tarihinde gerçekleşeceği Adım İstanbul Residence'de konutların alanları 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje 120 tane ticari birim ve 615 tane daireden oluşuyor. 

Adım İstanbul ödeme tablosu!

1- 10 bin TL peşinatta, yüzde 75'lik kısım için kullanılacak banka kredisi ödemeleri hemen başlıyor, peşinat için 2 ara...