04 / 05 / 2024

adıyaman açılan avmler

adıyaman açılan avmler

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

adıyaman açılan avmler Haberi

adıyaman açılan avmler

Şanlıurfa'da hizmetlerine ara veren alışveriş merkezlerinde restoran, kafe, spor ve eğlence sektörü dışındaki iş yerleri faaliyete geçti. Kontrollü şekilde hizmete açılan işletmelerde günün ilk saatlerinde herhangi bir yoğunluk yaşanmadı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, alışveriş merkezlerine gelen vatandaşlar ateşleri ölçülerek içeri alındı. Personelin de maske kullandığı alışveriş merkezinde müşterilerin de mağazalarda maske ve elpenle gezdiği görüldü.

Şehirdeki bir AVM'nin halkla ilişkiler ve planlama müdürü Nevzat Ülgen, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, gerekli tüm tedbirlerin alındığını dile getirerek "AVM'de düzenli olarak dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Sosyal mesafenin korunması için görevlilerimiz çaba gösteriyor. Müşterilerimizin güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için çaba harcıyoruz." dedi.


- Adıyaman

Adıyaman'da da alışveriş merkezlerindeki iş yerleri hizmet vermeye başladı. Girişte yoğun tedbirler alınarak vatandaşların ateşlerinin ölçüldüğü alışveriş merkezinde...