02 / 05 / 2024

Adıyaman Besni ulaşım projeleri

Adıyaman Besni ulaşım projeleri

ADIYAMAN'ın Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gölbaşı yolu üzerinde yapım ve bakımı devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman Besni ulaşım projeleri Haberi

Adıyaman Besni ulaşım projeleri

ADIYAMAN'ın Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gölbaşı yolu üzerinde yapım ve bakımı devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.


Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, yol genişletme çalışmalarında incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı. Öztürk, "İlçemiz Gölbaşı yolu üzerinden Yukarı Sarhan Mahallesi'ne kadar süren yol genişletme ve refüj çalışmalarımız devam ediyor ve kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerine göstermiş oldukları duyarlılıktan ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye...