07 / 05 / 2024

Adıyaman düzenleme

Adıyaman düzenleme

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Adıyaman'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Adıyaman düzenleme Haberi

Adıyaman düzenleme

Adıyaman merkezde bulunan birçok oyun parkındaki oyun aletlerinin kırık olması, bazılarının bakımsız olması ve bazılarının da çevre güvenliğinin olmaması, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Adıyaman yeni mahalle TOKİ kavşağında yeni yapılmasına rağmen kurulan oyun aletlerinin kısa sürede kırılması, kırılan oyun gruplarının değiştirilmemesi ve bu durumun çocuklar için tehlike oluşturduğunu dile getiren mahalle sakinleri, yetkililerden parklar için gerekli tedbirleri alarak çocuklar için daha güvenli alanlar haline getirilmesini istediler. Adıyaman yeni mahalle TOKİ kavşağında kısa süre önce yapılan oyun parkındaki aksaklıklar nedeniyle mahalle sakinleri yetkilerden yardım istedi. Oyun parkının çevre duvarının olmaması ve trafik akışının çok yoğun olduğu bir bölge olması nedeniyle parkın etrafının biran önce çevrilmesini istiyorlar. Ayrıca park alanındaki oyun gruplarının kısa süre önce takılmasına rağmen birçoğunun kırıldığını ancak...