06 / 05 / 2024

Adıyaman Eğriçayı Parkı fidan dikimi

Adıyaman Eğriçayı Parkı fidan dikimi

Adıyaman Belediyesi’nin park projeleri kapsamında yer alan Eğriçayı Parkı’nda fidan dikimi yapılıyor. Daha önce Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın açıkladığı park projelerinden biri olan Eğriçayı Parkı’nın 1.etap çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor...

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Eğriçayı Parkı fidan dikimi Haberi

Adıyaman Eğriçayı Parkı fidan dikimi


Adıyaman Belediyesi’nin park projeleri kapsamında yer alan Eğriçayı Parkı’nda fidan dikimi yapılıyor.


Daha önce Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ın açıkladığı park projelerinden biri olan Eğriçayı Parkı’nın 1. etap çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Etaplar halinde yapılacak olan projenin 1. etabında birçok ayrıntının yanı sıra yeşil alanlar da yer alıyor. Yeşil alanlar için ayrılan bölümlere şu sıralar çeşitli fidan türleri dikiliyor. Adıyaman için çok önemli görülen bu projenin en kısa sürede tamamlanıp hizmete girmesi için yapım faaliyetleri hızla sürdürülüyor. 


Konuyla ilgili Belediyede yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yapımına başlamış olduğumuz Eğriçayı Parkımız tamamlandığında modern ve standartlara uygun olacak. Proje kapsamında yer alan her ayrıntıyı büyük bir titizlikle uyguluyoruz. Şu sıralar yeşil alan için belirlenen bölgelere fidan dikiyoruz. Fidanlar; çınar, top akasya,...