19 / 05 / 2024

Adıyaman retore edilecek

Adıyaman retore edilecek

Adıyaman'da 2009 yılında Avrupa Birliği tarafından kabul edilen ve "Adıyaman'da Turizm Sektörünün Yeniden Canlandırılması" olarak yeniden revize edilen 6,9 milyon avroluk proje hayata geçiriliyor.

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

Adıyaman'daki tarihi camiler restore edilecek!

Adıyaman'da yer alan ecdad yadigarı tarihi camiler restore edilerek eski ihtişamına yeniden kavuşturulacak.

Adıyaman Samsat Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Samsat'ta meydana gelen deprem sonrası zarar görenlerin zararının karşılanması hakkında yazılı soru önergesi hazırladı. Tutdere, Deprem Konutlarının ne zaman teslim edileceğini sordu..

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Çanakkale ve Adıyaman afetzede konutları bu yıl teslim edilecek!

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan bilgiye göre; Çanakkale Ayvacık’ta 604 ve Adıyaman Samsat’ta 1.740 konut 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Adıyaman'daki hasarlı camiler tekrar inşa edilecek!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir yıl arayla meydana gelen iki depremde zarar gören 5 cami yıkılarak, vatandaşların yapacakları yardımlarla tekrar yapılacak.

Adıyaman Samsat yeniden inşa edilecek!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'ın Samsat ilçesine ziyarette bulundu. Kurtulmuş, “Bundan sonra Samsat’ın inşaası için çalışmalara ön ayak olunacak” diye konuştu.

Adıyaman retore edilecek Haberi

Adıyaman retore edilecek

Adıyaman'da 2009 yılında Avrupa Birliği tarafından kabul edilen ve "Adıyaman'da Turizm Sektörünün Yeniden Canlandırılması" olarak yeniden revize edilen 6,9 milyon avroluk proje hayata geçiriliyor. Projeyle Kahta ilçesindeki Nemrut Dağı Tümülüsü, Arsemia Ören yeri, Karakuş Tümülüsü, Cendere Köprüsü, Eski Kahta, Yeni Kale, merkezde Perre Ören yeri ve Pirin Köyü, Adıyaman Ticari Merkezi, Palanlı Mağarası, Haydanın Kaya Mezarları, Besni ilçesinde bulunan Eski Besni, Sofraz Tümülüsleri, Özbağlar Kaya Mezarları, Kızılin Köprüsü, Turuş Kaya Mezarları ve Sincik ilçesindeki Derik Kutsal Alanı, I. ve II. Hereon yapıları ile kalede restorasyon çalışmaları yapılacak. 


3 YIL BOŞA GEÇMİŞ 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, valilik konferans salonunda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, projenin 2009 yılında Avrupa Birliğince tarafından kabul edildiğini ancak 2012'ye kadar herhangi bir adım atılmadığını belirtti. Projeyi küllerinden...