07 / 05 / 2024

adıyamanda farklı camiler

adıyamanda farklı camiler

Adıyaman'da son zamanlarda farklı bina tasarımları, şehri güzelleştirmeye başladı. Ancak, uzun zamandır cami mimarisinde, alışılagelenin dışında bir çizgi görülmedi. Mehmet Zahid Kotku adına yapılan cami ise bu alışkanlığı değiştirecek gibi gözüküyor.

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Motorola Moto E22s için geri sayım başladı!

Bir dönemin en popüler telefonlarından birisi olan Motorola yeniden eski günlerine dönmek istiyor. Marka, son dönemlerde adını farklı cihazları ile duyurmaya başladı bile. İşte şirketin son hamlesi; Motorola Moto E22s...

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

Adıyaman'daki tarihi camiler restore edilecek!

Adıyaman'da yer alan ecdad yadigarı tarihi camiler restore edilerek eski ihtişamına yeniden kavuşturulacak.

Proje ile tapu farklı çıkınca yanlışlık anlaşıldı!

Mersin'de proje ile tapudaki numaralandırmanın farklı olması sebebi ile bina sakinlerinden bazılarının uzun yıllardır satın aldıkları evde değil komşusuna ait dairede yaşadığı ortaya çıktı...

Adıyaman'daki hasarlı camiler tekrar inşa edilecek!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir yıl arayla meydana gelen iki depremde zarar gören 5 cami yıkılarak, vatandaşların yapacakları yardımlarla tekrar yapılacak.

Nestavilla’dan her bütçeye uygun evler!

Mone, Renua ve Vango adında üç farklı konut tipine sahip Nestavilla her bütçeye uygun evler sunuyor.

Konut projeleri çadırlarda satılıyor!

Pazarlamada her gün yeni bir trend ortaya çıkıyor. Farklı lokasyonlarda yeni müşterilerle buluşma isteği, yeni stratejiler bulmaya olanak sağladı. Çadırlarda hızlı tüketimden tekstile, kuyumdan konut satışına çok geniş bir yelpazede satış gerçekleşiyor.

Sur Yapı'dan lavanta kokulu proje! Lavender Sancaktepe!

Sur Yapı, Sancaktepe'deki 550 milyon liralık yeni projesi Lavender'in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor.

Erzurum'da 5 farklı yere GES kurulacak!

M.COŞKUN-MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, Erzurum sanayi arazilerini çantacılardan kurtarmak ve Erzurum’a yatırım yapmak için 5 farklı yere Güneş Enerjisi Santrali(GES) kurmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...

adıyamanda farklı camiler Haberi

adıyamanda farklı camiler

Adıyaman'da son zamanlarda farklı bina tasarımları, şehri güzelleştirmeye başladı. Ancak, uzun zamandır cami mimarisinde, alışılagelenin dışında bir çizgi görülmedi. Mehmet Zahid Kotku adına yapılan cami ise bu alışkanlığı değiştirecek gibi gözüküyor. Adıyaman'ın tarihi dokusunun aksine, tarihi binalarının olmaması, farklı mimari tarzda yapılan bina, ibadethane, okul gibi yapıların da yer almaması, kent mimarisini belirleyecek bir anlayışı da hakim kılamıyordu. Adıyaman'ın eski evlerinin çoğunluğunun yıkılması, eski mimariye ait eserlerin korunmaması ve Adıyaman evi gibi yerlerin restore edilerek, kültürümüze kazandırılmaması nedeniyle eskiye dair hafıza kaybı yaşamak kaçınılmaz oldu. Bu anlayış, son zamanlarda modern bakış açısıyla yapılan iş merkezleri, sitelerle değişiyor ama bunda da Adıyaman kültürü yok. Özellikle camiler, dört duvarın ötesine geçmeyen zevksizlikte inşaa edildiği gibi, kullanım açısından da hiçbir detay düşünülmüyordu....