05 / 05 / 2024

adıyamandaki yeni otogar nerede

adıyamandaki yeni otogar nerede

Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelen inşaatın bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor. Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti...

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Araç muayenesinde yeni dönem: Egzoz gazı emisyon testi şart mı?

TÜVTÜRK, araç muayene sürecinde yaşanan aksaklıkları en aza indirmek adına yeni yönetmelikler getirdi. Sorunsuz bir araç muayenesi deneyimi için mutlaka egzoz gazı emisyon testinizi yaptırmalısınız. Bu testi ya sabit olan ölçüm merkezlerinde ya da yetkili mobil istasyonlarda gerçekleştirebilirsiniz.

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Aile Bakanlığından çocuklar için yeni destek ödemesi geliyor! Anne babalar dikkat! Bu para mart ayında hesaplara yatacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardımlara geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' adında yeni bir program daha dahil edildi. Bu gelişme sonrasında çocuk sahibi olan tüm vatandaşlar yardımla ilgili ayrıntıları araştırmaya başladı.

Bakanlıktan yeni sosyal yardım! Anne babalara duyuruldu! Çocuklu ailelere 7800 TL yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hazırladığı “Çocuk Nafaka Bileşenleri” adı verilen yeni bir program sosyal yardımların arasına eklendi. İşte detaylar!

Avatar Suyun Yolu yeni rekora koşuyor

Gişe rekorları kıran Avatar filminin devamı olan “Avatar: Suyun Yolu” adım adım yeni rekora doğru gidiyor. Avatar dünya çapında 2.92 milyar dolar hasılatla rekor kırmıştı. Filmin devamı ise büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çekim öncesi yapılan gişe tahminleri şimdiden tuttu bile.

Çocuk parası yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? Çocuk Destek Bileşeni'nden kimler faydalanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı'na "Çocuk Destek Bileşeni" adında yeni bir program dahil etti. Peki, Çocuk parası yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? Çocuk Destek Bileşeni'nden kimler faydalanacak?

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

Elinizdeki altınları bozdurmayın diyen Altın Kahini İslam Memiş çılgın rakamı resmen açıkladı! Adım adım yeni rekor

Altın fiyatları haftanın ilk günü de yükselmeye devam ederken Altın Kahini İslam Memiş ''elinizdeki altınları bozdurmayın'' diyerek gram altının geleceği çılgın rakamı resmen açıkladı. Adım adım yeni rekor geliyor. Son dakika İslam Memiş altın yorumu..

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.

Kredide yeni dönem! Bugünden itibaren uygulanacak

Ticaret Bakanlığı tüketiciyi korumak için çalışmalarını sürdürürken yeni bir düzenleme yapıldı. Yeni tüketici düzenlemesiyle, kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara, satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar birçok alanda tüketiciler adına yeni bir dönemin startı verildi.

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.

adıyamandaki yeni otogar nerede Haberi

adıyamandaki yeni otogar nerede


Adıyaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.


Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelen inşaatın bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor. Çalışmaların şu ana kadar hızlı bir şekilde devam ettiğini, bundan sonra da aynı tempoyla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, yeni otogarın sadece otogar olarak hizmet vermeyeceğini, modern bir otogar olmakla birlikte, bir alışveriş merkezi gibi Adıyaman halkına hizmet vereceğinin altını çizdi.


Başkan Büyükaslan, “Otogarımızın toplam alanı 35 bin metre kare. Otogar içerisinde yer alacak olan yazıhaneler, kafeterya, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal alanların yapılacağı alan ise 6 bin metre kare alandan oluşacak. Otobüs peronlarının bulunduğu alan ise 4 bin 500 metrekare alandan ibaret olup kapalı alanın miktarı...