03 / 05 / 2024

ADSİAD başkanı süleyman sönmez

ADSİAD başkanı süleyman sönmez

Adana Sanayici ve İş Adamları Derneği ( ADSİAD ) Başkanı Süleyman Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

İnşaat sektöründe hareketlilik başlıyor!

Koronavirüs salgınına rağmen konut satışları hız kesmiyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,normalleşme ile birlikte konut satışlarında hareketlilik yaşanacağını dile getirdi.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

ADSİAD başkanı süleyman sönmez Haberi

ADSİAD başkanı süleyman sönmez


Hüseyin Sözlü’ye görevinde başarılar dileyen Süleyman Sönmez, “Enerjik ve çalışkan yapınızla Adana’nın önü açılacaktır. Biz buna hazırız. Yeni projelerimizle size geleceğiz. Adana son 10 yılda dışarıya yatırım veren bir kent haline geldi. Bunu tersine çevireceğiz” dedi.


Süleyman Sönmez, Güler Sabancı’ya Adana’ya yatırım yapın çağrısından dolayı Sözlü’ye teşekkür etti.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Adana’da verimli bir 5 yıl geçirmek istediklerini belirten Sözlü, “Adana’yı yatırım cenneti yapacağız” ifadesini kullandı.


Hüseyin Sözlü, Adana’nın yıllık ihracat tutarının 1.8 milyar dolar olduğunu hatırlatarak, “Bunu 10 yıl içinde nasıl 18 milyar dolara çıkartırız bunu düşünmek lazım” şeklinde konuştu.


Hiçbir siyasi taassubu olmadığını kaydeden ve kendisini “Kamu hizmetçisi” olarak tanımlayan Sözlü şöyle devam etti:


“Adana’dan tek ses çıkması için çalışacağız. Ben amele gibi çalışmaya...