10 / 05 / 2024

ADÜ Köşk MYO ek hizmet binası

ADÜ Köşk MYO ek hizmet binası

İmam-Hatip Pansiyonu ve Kültür Merkezi projesinde değişiklik ile ADÜ Köşk MYO öğrenci potansiyeli düşünülerek ADÜ Köşk MYO'ya Ek Hizmet Binası ve Öğrenci Yurdu yapılması kararlaştırıldı.

CarrefourSA Kart’ı olanlar yaşadı! Kütahya porselen kahve fincan takımı 229,90 TL’ye, tencere 166,90 TL’ye düştü!

Carrefour’un büyük indirim kampanyasının sona ereceği ve bu nedenle müşterilerin acele etmesi gerektiği belirtildi. Carrefour’da 2 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Kütahya porselen kahve fincan takımı 229,90 TL’ye, tencere 166,90 TL’ye düştü. İşte 2 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Bitcoin ivme mi yakaladı?

Bitcoin, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararının ardından yaşadığı kısa süreli düşüşü tersine çevirerek ivme kazandıktan sonra yükseliyor. İşte kripto paralarla ilgili son gelişmeler...

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Çimento üretimi 2019'da yüzde 4,79 arttı! 

Çimento sektörü iç pazarını değerlendiren "TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, “2019 yılının son iki ayında çimento üretiminde artış yaşadık. Bu artışın 2020 yılında da devam etmesini bekliyoruz" dedi...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Dokuz bankadan konut kredi faiz indirimi!

Bankaların konut kredisi faiz oranları Ekim ayında yaşadığı kısmi duraklamanın ardından Kasım ayında hızla düşmeye başladı. İndirimlerin ardından konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Four Winds projesinin tazminat davasında başa dönüldü!

Kadıköy’ün en önemli arazilerinden Meteoroloji arsasına yapılan Four Winds projesiyle ilgili adıköy Belediyesi ile Taş Yapı arasındaki davada başa dönüldü

Türkiye'nin en büyük hastanesi Sancaktepe'ye yapılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bugün artık sağlık sistemimiz dünyada başa güreşiyor. Herkes her hastanede hizmet alabiliyor. Sağlıkta öyle bir değişim yaşadık ki, 8 şehir hastanesi hizmete girdi'' diye konuştu.

MÜSİAD'ın proje ve faaliyetleri!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), küresel vizyon çerçevesinde yurt dışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. MÜSİAD,  temsil edildiği tüm coğrafyalarda teşkilatlanma çalışmaları ve işbirliği anlaşmalarına imza atıyor.

Ticari gayrimenkule Ağustos'ta İlgi arttı!

Turyap Genel Müdür Yardımcısı Çağlar: " Değerlenmesi beklenen, kentsel dönüşüm alanına giren bölgelerde talep patlaması yaşadık. Bu bölgelerdeki dükkan ve imarlı arsa satışları için açık artırma düzenledik ve rekor sonuçlar elde ettik" dedi.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

Konut satışlarında artış yaşanıyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün; “ Depremin yıkıcı etkilerinin acısını zamanında en derinden yaşadık. Bu yüzden konut satın alırken “kaliteli beton” kullanılan yapıları tercih etmek en öncelikli nitelik olmalıdır” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

ADÜ Köşk MYO ek hizmet binası Haberi

ADÜ Köşk MYO ek hizmet binası


Köşk Altı Eylül Mahallesinde önceki dönemlerde otel binası olarak hizmet veren taşınmaz düzenlenen proje değişikliği ile öğrenci yurduna dönüşüyor. 


İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile projelendirilen alana yapılacak olan İmam-Hatip Pansiyonu ve Kültür Merkezi projesinde değişiklik ile ADÜ Köşk MYO öğrenci potansiyeli düşünülerek ADÜ Köşk MYO'ya Ek Hizmet Binası ve Öğrenci Yurdu yapılması kararlaştırıldı. ADÜ Köşk Myo'yu ziyaret ederek yapılacak olan proje hakkında bilgileri ve yerinde incelemeler için eski otel binasını ziyaretle yapılacak projeyi aktaran Başkan Kılınç, sahanın koordinat ve cephe özelliklerini aktararak parselasyonu ve imar planı hakkında bilgi verdi. 



"ADÜ KÖŞK MYO EĞİTİMDE KABUĞUNA SIĞMIYOR" 



Önceki dönemlerde, ilçemize kazandırılan mevcut otel binasının şimdi dinlenme tesisi olarakhizmet vermekte olduğunu ifade eden Başkan Kılınç, "İlçemize kazandırılan fakat bazı dönemlerde dinlenme tesisi bazı dönemlerde sosyal...