20 / 05 / 2024

Adüaş arsa ihalesi sonucu

Adüaş arsa ihalesi sonucu

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (ADÜAŞ), Adana Sarıçam İlçesi Menekşe Köyü, 264 ada 1 parseldeki 14 bin 450 metrekare arazisinin ihaleye en yüksek teklif veren Fatih Gözüm'e satılmasına karar verildi.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini peş peşe yayımlıyor. Yayımlanan ihaleler arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan imarlı arsa ihalesi dikkat çekiyor.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Milli Emlak'tan 48 bin TL'ye arsa fırsatı! KDV'den muaf imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında 48 bin TL bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. İşte Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Ağrılılara büyük müjde! O ilçede 254 ucuz konut inşa edilecek! İhalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ağrı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Milli Emlak konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi Çullu Kasabası'ndaki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi yarın  saat 10:20'de gerçekleştirilecek.

Adüaş arsa ihalesi sonucu Haberi

Adüaş arsa ihalesi sonucu

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (ADÜAŞ) Adana İli Sarıçam İlçesi Menekşe Köyü'nde yer alan ve özelleştirme kapsam ve programında bulunan arazisinin ihalede 731 bin TL ile en yüksek teklifi veren Fatih Gözüm'e satılmasına karar verildi. 


ADÜAŞ'ın kararı, bugünkü (8 Kasım 2014 Cumartesi, 29169 sayılı) Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

TARİH: 7/11/2014

KARAR NO: 2014/ÖİB-K-67

KONU: Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.ye Ait Taşınmazın Satışı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;


Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’nin 17.10.2014 tarih ve 466 sayılı yazısına istinaden,


1. İdarece 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden verilen yetki çerçevesinde, ADÜAŞ tarafından yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca “Adana İli Sarıçam İlçesi, Menekşe Köyü, 264 ada, 1 parselde bulunan 14.450,00...