03 / 05 / 2024

ADÜAŞ zonguldak ihalesi

ADÜAŞ zonguldak ihalesi

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü (ADÜAŞ), Adana, Mardin, Kastamonu ve Zonguldak'ta yer alan 5 gayrimenkulün satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek...

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

O ilde 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! Belediye tek tek açıkladı! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlırfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Kriptoda yeni trend “akıllı copytrading”

2022 yılı ile birlikte kripto para birimleri büyük bir kış yaşadı. Açıklanan CoinMarketCap verileri Bitcoin’in 12 yıllık varlığı boyunca en kötü 6 ayının 2022 yılında yaşandığını gösteriyor. 6 aylık performansı gözlendiğinde yatırımcıların riskleri azaltmak için kripto vadeli işlemlerine yöneldi gör

Meram Belediyesi tam 80 konut inşa ettirecek! İhalesi 14 Eylül'de!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Bölgesi'nde 80 konut inşa ettirecek. İşte detaylar...

Hatay'da küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek! İhalesi 18 Ağustos'ta!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

ADÜAŞ zonguldak ihalesi Haberi

ADÜAŞ zonguldak ihalesi

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü (ADÜAŞ), Adana, Mardin, Kastamonu ve Zonguldak'ta yer alan 5 gayrimenkulün satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek. Taşınmaz satışıyla ilgili ilanlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana'nın Sarıçam ilçesi, Mardin'in Mazıdağı İlçesi'nde, Kastamonu'nun Abana İlçesi, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle yapacak. Taşınmazlar için geçici teminat bedeli 10 bin TL ile 50 bin TL arasında değişecek. Şartname bedeli ise 200 TL ile 500 TL arasında olacak. 


Günboyu...