12 / 08 / 2024

Afete Hazır Olmak

Afete Hazır Olmak

'Afete Hazır Olmak, Bir Saat Bir Hayat' konulu seminer İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir'in de katılımıyla gerçekleşti. Özdemir, olası bir İstanbul depremi için hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti..

İslam Memiş OVP beklentilerini sıraladı ve uyardı: 'Hazır olmak gerek'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program (OVP) hakkındaki beklentilerini paylaşarak, "Yeni bir dönem başlıyor, hazır olmamız gerekiyor" dedi.

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Silivri depreme hazır!

Silivri Belediyesi, günümüz koşullarına uygun halde tam teçhizatlı olarak düzenlediği Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi ile olası bir afete hazır.

Gürkan Erdoğan: Kentler depreme hazır değil!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, Marmara depreminin üzerinden 17 yıl geçmiş olmasına rağmen İstanbul başta olmak üzere, kentlerin depreme hazır olmadığına dikkat çekti.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında üyesi olduğu Avrupa Hazır Beton Birliği’nin Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.Kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak.

Afete Hazır Başakşehir projesiyle 2.830 öğrenciye eğitim verildi!

Başakşehir Belediyesi de Afete Hazır Başakşehir projesi ‘İlk 72 Saat Önemli Bizim İçin de Siz Önemlisiniz’ sloganıyla eğitimlere başladı. Tüm ilçeyi kapsayan projede şu ana kadar 2.830 öğrenciye eğitim verildi.

Afete Hazır Türkiye projesi Başakşehir'de uygulamaya geçti!

AFAD’ın ülkemizin afetlere yönelik olarak hazırlanması ve zarar görebilirliğe karşı kapasitesinin artırılması amacı ile tüm Türkiye’de “Afete Hazır Türkiye” adıyla başlatılan proje, Başakşehir İlçesinde de uygulamaya geçti.

AFAD'ın Afete Hazır İşyeri Projesi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) başlattığı "Afete Hazır İşyeri" Projesi'nin ilk etabının Kocaeli'nde gerçekleştirildiği bildirildi.Can ve mal kaybının yanı sıra çevre hasarlarının da önüne geçilmesi amaçlanıyor...

Kıyılarda kazaya sebep olabilecek 267 kıyı tesisinin acil müdahale planı hazır!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, denizlerin petrol ve diğer zararlı maddelerle kirlenmesine karşı hazırlıklı olmak üzere kapasite geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. 267 kıyı tesisinin acil müdahale planı hazır...

Afete Hazır Okul Kampanyası'nın tanıtım töreni gerçekleştirildi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) tarafından yürütülen "Afete Hazır Türkiye" projesinin ikinci basamağı "Afete Hazır Okul Kampanyası" nın tanıtım töreni gerçekleştirildi...

AFAD'tan afete hazırlık için dev proje!

AFAD Başkanı Fuat Oktay, afete hazır olmanın bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en önemli özelliği olduğunu belirterek, hazırlanan projelerle Türkiye' nin afetlere hazır hale geleceğini söyledi...

Afete Hazır Olmak Haberi

Afete Hazır Olmak

DÜNYANIN aktif deprem kuşaklarından Alp-Himalaya deprem kuşağı üzerinde bulunan Türkiye'de olası bir depreme karşı ne kadar hazırlıklıyız? 


İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir "Afetlere karşı dirençli ve hazırlıklı bir toplumun oluşabilmesi için devlet, yerel yönetimler, üniversiteler, özel sektör, medya, sivil toplum örgütleri ve bireylerle bir arada çalışarak İstanbul'u afetlere hazırlayacağız. İstanbul'da herkes afetlere karşı hazırlıklı olunca İstanbul da afetlere karşı hazırlıklı olacaktır" dedi. Toplantıda Afetlere karşı dirençli ve hazırlıklı bir toplum oluşturulması için hep beraber çalışılması gerektiği söyleyen İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir," Biz İstanbul'da herkes afetlere karşı hazırlıklı olunca İstanbul afetlere karşı hazırlıklı olacaktır prensibiyle hareket ediyoruz. Bunun için bütün kurumlar arasındaki koordinasyonu sağlamak bizim görevimiz. İstanbul dünyanın merkezi ve ülkemizin de çok önemli bir kenti durumunda. Onun için şöyle...