20 / 05 / 2024

afşin 2 bin kişilik külliye

afşin 2 bin kişilik külliye

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ilçe merkezine 3 bin 300 metrekare alana 2000 kişilik yeni camii ve külliye yapılacağını söyledi. Külliyenin yapımı 2 yıl sürecek, 2018 yılı itibarı ile bitmiş olacak.

2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İnşaat maliyetlerinde flaş rakamlar!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre inşaat maliyet endeksi, 2023 Aralık'ta bir önceki ay ile kıyaslandığında yüzde 1,94 oranında, 2022'nin aynı ayına göre de yüzde 67,31 oranında arttı. Peki 2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İşte o paylaşım ve gelen

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Nova Life için düğmeye basıldı! Ankara'ya 2 bin 263 konutluk yeni proje geliyor!

Nova Life için düğmeye basıldı. 2 bin 263 yeni konutun yer alacağı proje 4 milyar 860 milyon 352 bin 272 TL'ye mal olacak.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

TOKİ'den 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün! Başvurular resmen sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TOKİ Ankara projesi için başvurular bugün resmen sona eriyor...

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Gram altında rakam verildi: Uzmanlar gram altın için 2 bin TL'yi işaret etti! Son dakika! 

Gram altındaki son durum merak ediliyor. İki uzman isim gram altının 2 bin liraya yükseleceğine dikkat çekerek, önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

afşin 2 bin kişilik külliye Haberi

afşin 2 bin kişilik külliye

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan’ın girişimleri ile Afşin belediye başkanı Mehmet Fatih Güven’in gayretleriyle Afşin yeni camii ve külliyesine kavuşuyor.


Yeni hükümet konağı toplantı salonunda bir basın açıklaması yapan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan konuşmasına şöyle devam etti: “Bugünkü anlatacağımız konu her yönü ile Afşin’e manevi bir yatırım. Hepiniz hoş geldiniz. Değerli sivil toplum örgütü başkanları sizlerin aracılığı ile de duyurmaya çalıştık. Cumhurbaşkanı başdanışmanı Sefer Turan’ın girişimleri ile belediye başkanımızın gayretleri ile eski emniyet müdürlüğü ve eski Milli eğitim müdürlüğünün bulunduğu 3 bin 300 metrekare alana 2000 kişilik yeni camii ve külliye yapılması karara bağlanarak Afşin ilçe müftülüğünün emrine tahsis edildi. Ben Sefer beye teşekkür ediyorum. Bütün gayretleri ile 7 milyon ödeneği de çıkarmıştır” diyerek Eshab-ı Kehf’in de ilçemizde olduğundan ilçemize...