15 / 05 / 2024

Afyonkarahisar antalya yolu kısalacak

Afyonkarahisar antalya yolu kısalacak

Kocatepe-Serban yoluna yüz bin metrekarelik parke taşı döşeme işini yerinde inceleyen İGM Başkanı Salih Sel, işin bitimi ile birlikte Afyonkarahisar'ı Antalya'ya bağlayan mesafenin yaklaşık 40 kilometre kısalacağını söyledi.

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Antalya'da protesto için yolu prefabrik evle kapattı!

Antalya Konyaaltı'nda bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini söylediği yolu prefabrik evle kapattı. 

Corona fırsatçıları Antalya Kekova Koyu’na 48 saatte villa yaptı!

Korona fırsatçıları Antalya'da Kekova Koyu’nda yolu olmayan koruma altındaki Üçağız'a 48 saatte villa yapmış...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde son durum!

Mersin ve Antalya arasındaki ulaşım süresini kısaltacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi hızla ilerliyor.

Afyonkarahisar antalya yolu kısalacak Haberi

Afyonkarahisar antalya yolu kısalacak

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Emin İpek Kocatepe-Serban yol yapım çalışmalarını yerinde incelediler. Yüz bin metrekarelik alanı kapsayan işin ihale bedelinin KDV dahil 3 milyon 30 bin liraya mal olacağı kaydedildi.


İGM Başkanı Salih Sel, Kocatepe-Serban yol çalışması alanının Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nde olduğunu kaydetti. Bu yol yapıldıktan sonra Afyonkarahisar'ı Antalya'ya bağlayan mesafenin yaklaşık 40 kilometre kısalacağını vurgulayan Sel; "Bu bölge de vatandaşların ikamet ettikleri evler, çiftlikler var. Yaz döneminde tozdan, kış döneminde ise çamurdan parke taşı döşenmesi ile kurtulmuş olacaklar. Bilindiği üzere bu yolda kışın ulaşım sıkıntılıydı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü İl Özel İdaresi’ne ihale yapımı için gerekli aktarımı yaptı. Şu...