04 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Dazkırı Konutları toki

Afyonkarahisar Dazkırı Konutları toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dazkırı’da hayata geçireceği 142 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Her aralık ayında sıfır konutlar toplanıyor!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu TÜİK tarafından açıklanan 2023 konut satışlarını değerlendirerek her yılın aralık ayına dikkat çekerek kritik açıklamalarda bulundu.

O ildeki 8 adet arazi 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Afyonkarahisar Dazkırı Belediyesi, Afyonkarahisar Dazkırı'daki 8 adet tarlayı 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Dazkırı'daki araziler için ihale ne zaman? 

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Konut fiyatlarında kolaylık bekleyen vatandaşa soğuk duş!

Sıfır konutlar için düşük faiz kampanyası beklenirken ikinci el konutlar için bir kampanya iddiası ortaya atıldı. Ev fiyatlarında kısa süre içinde %10'un üzerinde artış oldu.

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları belli oldu! İşte 15 yıl vadeli 0,69 faizli Yeni Evim Kampanyası!

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları belli oldu. Adı Yeni Evim olarak açıklanan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 sene, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti de 5 milyon TL olacak.

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı’da ucuz konut sahibi olun! 2+1’ler 608 bin TL’ye!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den 42 bin 463 lira peşinatla ev fırsatı! 2+1 ve 3+1 sıfır konutlar için başvuruları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için başvurular başladı. Projeden 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ruslar konut alımı için Türkiye’ye yöneliyor!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması Türkiye'de yabancıya konut satışını da etkiledi. Peki Ruslar ne tür konutları tercih ediyor? Konut satış rakamları ne oldu? İşte merak edilen detaylar...

Sıfır konutta faiz indiriminin tüm detayları!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrasında kamu bankaları da kredi faiz oranlarında indirim yapıyor. Sıfır konutlar için kredi faiz oranları 1 milyon TL tutarı için yüzde 1.20'ye inecek. 

Afyonkarahisar Dazkırı Konutları toki Haberi

Afyonkarahisar Dazkırı Konutları toki


TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 142 konutun ihalesi yapıldı. 10 Temmuz, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 78’i 2 oda 1 salon, 64’ü ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.


Yöreye uygun az katlı, yatay mimaride yapılacak olan projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama, dekoratif pencereler ve  ahşap görünümlü kaplamalar kullanıldı. Mahalle konsepinin yer aldığı projede yerleşim alanı, ticari birimi, camisi, meydanı, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.



TOKİ...