18 / 05 / 2024

afyonkarahisar esnaflar için hatıra ormanı

afyonkarahisar esnaflar için hatıra ormanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümet olarak Türkiye için büyük düşündüklerini belirterek, "Türkiye'nin büyük hedefi var. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte bu büyük ideali yerine getirmek için gayret edeceğiz" dedi...

Osmaniye'de afetzede esnaflar için yapılan iş yerlerinin teslimleri başladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde işletmeleri yıkılan ya da hasar gören esnaf için planlanan 95 prefabrik iş yerinden tamamlanmış olan 65 tanesinin teslimlerine başlandı.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tam 368 konutluk yeni proje geliyor...

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

Esnaflar dikkat! Faizsiz kredi kira ve hibe desteği!

Salgın döneminde vatandaşın yaşadığı olumsuzlukların etkilerini yok etmeye çalışan yetkililer bu dönemde zorluk yaşayan esnaflar için önemli kararlara imza attı.

13 il için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Rize, Mersin, Konya, Kastamonu, Karabük, Hatay, Gaziantep, Bilecik, Bartın Ankara, Afyonkarahisar, Adana sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

İzmir Bergama'da millet bahçesi için tahliye edilen esnaflardan tepki!

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, dükkanlarını tahliye eden esnaflar duruma tepki gösterdi.

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

TOKİ Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

afyonkarahisar esnaflar için hatıra ormanı Haberi

afyonkarahisar esnaflar için hatıra ormanı


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da, 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve bakanlığa bağlı bölge müdürleri ile iş yerlerini ayrı ayrı ziyaret eden Eroğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir iş yeri sahibinin esnaf ve sanatkarlar için hatıra ormanı oluşturulması talebine sıcak bakan Eroğlu, çalışma yapılması için Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'e talimat verdi. 


Eroğlu, daha sonra iş adamı Şükrü Demirayak'ı, firmanın üretim tesislerinde ziyaret etti. Eroğlu, çalışmaları hakkında Demirayak'tan bilgi aldı.


Ardından İscehisar ilçesinde iş adamı Şuayp Demirel'i de ziyaret eden Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, istihdam sağlayan kişilerin eli öpülesi insanlar olduğunu söyledi. 


Bir Afyonkarahisarlı olarak yapılabilecekler konusunda hazır olduğunu bildiren Eroğlu, "Bizim vazifemiz, sizin...