12 / 05 / 2024

Afyonkarahisar İzmir karayolu son durum

Afyonkarahisar İzmir karayolu son durum

Afyonkarahisar - İzmir karayolu yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapandı. Afyonkarahisar'ı Antalya ve İzmir'e bağlayan karayolunda kar yağışının ardından meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşım durdu.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir-Afyonkarahisar-Ankara YHT projesinde kazı çalışmaları başladı!

Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli kesiminde kazı çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

İzmir Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'dan Osmangazi'ye kesintisiz ulaşım!

Bursa trafiğinin rahatlatılmasına yönelik çalışmaları birbiri ardına uygulamaya alan Büyükşehir Belediyesi, Ankara-İzmir karayolu ile Yakın Çevre Yolu kullanılmadan şehrin baştan sona geçilmesine imkan tanıyacak yeni bir projede daha son aşamaya geldi.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

Afyonkarahisar'da dar gelirli vatandaşlar için konut üretilecek!

Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Köksal, CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu ile Afyonkarahisar Merkez ve İlçelerinde seçim çalışmalarında bulundu. Köksal, dar ve orta gelirli yurttaşlar için konut üretileceğini söyledi

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Kocaeli Körfez Köprüsü'nde son durum ne?

Körfez Köprüsü'nde ana kablo halatları ambalajdan çıktı İstanbul İzmir karayolu yolculuğunu 3,5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli parçası olan İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde çalışmalar hızlandırıldı

Gebze-İzmir Karayolu projesi Bonds & Loans'da 4 kategoride iddialı!

Otoyol AŞ’nin Gebze-İzmir Karayolu Projesi, bu yılın finans oscarları Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde 4 kategoride iddialı durumda.

Taşyaran Vadisi'ne turizm yatırımı yapılacak!

Uşak Valisi Serdar Yavuz Uşak-İzmir karayolu istikametinde Yenişehir Köyü mevkiinde bir tabiat harikası olarak bilinen Taşyaran Vadisi'nde incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar'da estetik müze yarım kaldı!

Bağımsız İzmir Milletvekili, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, temeli 2011’de atılan 2012 Aralık sonunda bitirilmesi planlanan Afyonkarahisar Müzesi’nin inşaatının yerinde saydığını iddia etti.

Afyonkarahisar İzmir karayolu son durum Haberi

Afyonkarahisar İzmir karayolu son durum

Afyonkarahisar'da akşam başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu.


Afyonkarahisar'ı Antalya ve İzmir'e bağlayan karayolunda kar yağışının ardından meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşım durdu.


Ekipler, İzmir rampası mevkisinde ve güzergahında yolu tekrar trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Yolda kalan sürücüler ise çalışmaların tamamlanmasını...