04 / 05 / 2024

Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay

Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay

Organize Sanayi Bölgesine ait 2014/1 inci Dönem Parsel Durum Komisyon toplantısı İscehisar Mermer İhtisas OSB Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, OSB' lerde verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatlar

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak amacıyla Organize sanayi bölgeleri kuruluyor. Organize sanayi bölgelerinde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Tahsin Kabaali: Antakya OSB'nin yatırım alanı iki kat büyüyecek!

Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, tüm borçlarını kapattıklarını belirterek, “Hızla altyapı yatırımlarına başlayacağız. 2016 sonuna kadar 100 hektarlık genişleme alanı ile bölgemizi 2 kat büyütmeyi hedefliyoruz” dedi

Ortaklar OSB yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştı!

Ortaklar OSB 5 yılda Türkiye'nin önde gelen markalarının akınına uğradı. Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi.

Ercan Çerçioğlu: Ortaklar OSB'de 2015 sonuna kadar yüzde 100 doluluk hedefliyoruz!

Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu sanayi parsellerinde yüzde 93 doluluk sağlandığını ve 2015 sonuna kadar yüzde 100 doluluk hedeflediklerini belirterek genişleme çalışmalarına başladıklarını kaydetti

Özderici GYO, kar payı dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı!

Özderici GYO, 2011 yılı kar payı dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı

Nil Yönetim Hizmetleri 31 Mart'ta genel kurula gidiyor!

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm, olağan genel kurulunu 31 Mart 2012 tarihinde yapacak

Van'daki çadırkentlerde yönetim sorunu yaşanıyor!

Mimar Sinan Çadırkenti, iyi yönetim ilkesinden ne denli uzak olduğumuzun acıklı bir karikatürü. Burada yaşayanların sefaleti, insanı isyana sürüklüyor

Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay Haberi

Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay

Toplantıya, Komisyon Başkanı Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, İscehisar Kaymakamı ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınkaynak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Alem Yıldırım, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Mustafa Çibik ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Muhammed Bacaksız katıldı. Toplantıda, OSB' lerde yapılan tahsisler, Parsel Devirlerinin ve Katılımcılara verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatları ve Arsa satış fiyatları incelemeleri yapıldı. 




Afyon...