14 / 05 / 2024

Afyonkarahisar toplu temel atma

Afyonkarahisar toplu temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da 32 milyon lira yatırım bedelli 20 tesisin toplu temel atma törenine katılacak. Dinar Yeşilçat Göleti Sulaması hizmete alındığında, bin 290 dekar zirai arazi sulamaya açılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyonkarahisar projeleri detayları...

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sadıkbey projesi başvuruları bugün başladı.

Afyonkarahisar toplu temel atma Haberi

Afyonkarahisar toplu temel atma

Afyonkarahisar'da 32 milyon lira yatırım bedelli 20 tesisin temeli yarın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılacağı törenle atılacak.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Eroğlu'nun yarın saat 14.00'te, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek toplu temel atma töreniyle 32 milyon lira yatırım bedelli 20 tesisin temelini atacağı bildirildi.


Törenle, Sinanpaşa Düzağaç Akdeğirmen Barajı Köprüsü, Merkez Sarık Köprüsü, Şuhut Merkez Hallaç Köprüsü, Evciler Akyarma Köprüsü, Çay Maltepe Gali Çayı Köprüsü, Sandıklı Odaköy Köprüsüyle beraber 13 köprünün ve Dinar Yeşilçat Göleti sulaması yenilemesinin temeli atılacak.


Dinar Yeşilçat Göleti Sulaması hizmete alındığında, bin 290 dekar zirai arazi sulamaya...