24 / 07 / 2024

Afyonkarahisarda evi olmayan emekli kalmayacak

Afyonkarahisarda evi olmayan emekli kalmayacak

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege’nin girişimleri ayrıca hükümetin de 1 Kasım Genel Seçimlerinde vadettiği emeklilere toplu konut müjdesi hayata geçiyor.

Sosyal medyada dikkat çeken soru: Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?

Ocak ayından beri 10 bin TL olarak ödenen en düşük emekli maaşı, 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Sosyolog Lağrima isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından 'Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?' sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'ye varan destek müjdesi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlayacağını duyurdu. Peki Aile Bakanlığı'ndan konut desteği almak için hani şartların sağlanması gerekiyor?

TOKİ'den hiç evi olmayan vatandaşlara ucuz konut fırsatı!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak projesini açıkladı. Proje kapsamında, hiç evi olmayan vatandaşlar yapılacak olan bu kampanyadan faydalanabilecekler. TOKİ başvuruları nasıl yapılacak? TOKİ'ye kimler başvurabilir? 

TOKİ'den 7 bin TL taksitle konut için son gün bugün! Hiç evi olmayan dar gelirliler dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale projesi için başvuru dönemi bugün resmen sona eriyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutlar için ödenecek aylık taksit bedeli 6.964,03 TL olarak açıklandı.

Hiç evi olmayana 500 bin TL konut desteği! 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Dar gelirli aileler için çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hiç evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlıyor. Peki 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Hiç evi olmayanlara bakanlıktan 500 bin TL'ye varan konut desteği! Konut desteği nasıl alınır 2024?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği veriyor. Peki Aile Bakanlığı'nın konut desteği nasıl alınır?

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Evi olmayan borçla araba, taksitle telefon alıyor: 50 dairesi, 200 tane tarlası olan zenginler de fakir gibi yaşıyor!

164,4 B takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından fakirlerin zengin, zenginlerin de fakir gibi yaşadığını belirtti. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Evi olmayanlara son dakika müjdesi! OVP ile yeni konut kampanyası geliyor: Kredide geri ödeme sistemi de değişebilir!

Orta Vadeli Program’da (OVP) evi olmayan dar gelirliler ve konut arzı ile ilgili de önemli bilgilere yer verildi. Peki OVP ile konut kampanyası nasıl olacak? İşte detaylar...

Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası'ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Evi olmayan vatandaşların yüzlerini güldürecek o yeni haber geldi. Ziraat Bankası tarafından verilecek konut kredisi sizleri çok rahatlatacak. Peki Ziraat Bankası ne kadar faiz oranı ile kredi verecek? 

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Dar gelirlilere umut ışığı oldu! Evi olmayan dar gelirli ailelere devlet yardımı başladı!

Dar gelirli ve evi bulunmayan hanelere devlet yardımı kampanyası başlatıldı. İşte detaylar!

Afyonkarahisarda evi olmayan emekli kalmayacak Haberi

Afyonkarahisarda evi olmayan emekli kalmayacak

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege’nin girişimleri ayrıca hükümetin de 1 Kasım Genel Seçimlerinde vadettiği emeklilere toplu konut müjdesi hayata geçiyor.


Toplu Konut İdaresi tarafından ‘Emekli Grubu Konut Projesi’ çerçevesinde Kanlıca Mahallesi­ Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 konut için müracaatlar 9 Aralık’ta başlıyor. İlk aşama olarak açıklanan projenin devamının geleceği ve konut sayısının aratacağı hedefleniyor. 1 Kasım Genel Seçimlerinde vadettiği projeleri bir bir yerine getirmeye başlayan hükümet, emeklilere yönelik toplu konut projesi çerçevesinde ilk etapta, 17 ilde 4 bin 354 konutun yapılacağını açıkladı.


BAŞVURULAR 9­30 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Göreve geldiği günden bu yana TOKİ ile yaptığı girişimler neticesinde yüzlerce vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın Emekli Grubu Konut Projesi’nin yapılacağı...