11 / 05 / 2024

ağa camii demirören avm

ağa camii demirören avm

Demirören AVM'nin inşaatı sırasında Ağa Camii'ni tahrip etmekle suçlanan Demirören ailesinin 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor...

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bankada paranız varsa acil bakın! Az evvel açıklandı, gören de duyan da inanamıyor!

Eğer sizin de bankada paranız varsa acil bakın... Az evvel açıklandı, gören de duyan da inanamıyor... İşte son dakika Ekim 2023 mevduat faizi oranları...

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

Pazartesi günü dolar bu kadar olacak! Son nokta! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD merkezli banka Wells Fargo doların pazartesi günü doların ne kadar olacağını açıkladı. Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışanın merak ettiği ve araştırdığı asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak...Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti... Hemen bakın...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

ağa camii demirören avm Haberi

ağa camii demirören avm

Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, eşi Tülay Demirören ve çocukları Meltem-Yıldırım-Fikren Demirören, Demirören AVM'nin inşaatı sırasındaki kanına aykırılıklar sebebiyle yargılanıyor. Ailenin her ferdi için 2 yıldan 5 yıla kadar hapis isteniyor. Dav İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başladı. Demirören ailesine dava Demirören AVM'nin inşaatı sırasında Ağa Camii'ne verdikleri tahribat nedeniyle...