30 / 07 / 2024

ağaçlandırma protokolü çankırı

ağaçlandırma protokolü çankırı

Çankırı Belediyesi, Orman işletme Müdürlüğü ile geçtiğimiz yıl başlattığı ağaçlandırma seferberliğini, Kentpark alanı çevresindeki alanı da içine alacak şekilde imzaladığı "Ağaçlandırma Protokolü"ile birlikte taçlandırmış oldu.

Birleşik Kamu-İş açıkladı! Yoksulluk sınırı 58 bini aştı...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun araştırma sonuçları kapsamında, nisan ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı sebze fiyatlarında yaşanan mevsimsel düşüşün etkisi ile birlikte 19 bin 890 lira olduğu açıklandı.

TÜRK-İŞ açıkladı! Yoksulluk sınırı 50 bin lirayı geçti...

TÜRK-İŞ'in şubat ayına yönelik açlık ve yoksulluk sınırı doğrultusunda yaptığı araştırma kapsamında; açlık sınırı 16 bin 257 lira, yoksulluk sınırı ise 50 bin liraya çıktı. Buna göre, bekâr bir çalışanın ‘yaşama masrafı’ de aylık 21 bin 189 TL’ye kadar çıktı. 

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti! Bisam tek tek rakamları açıkladı!

Bilgi İşlem ve İstatistik Araştırma Merkezi (BİSAM) ağustos 2023 için açık sınırını açıkladı. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti!

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Şubat ayında açlık sınırı 9 bin, yoksulluk sınırı ise 32 bin liraya çıktı!

Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi’nin açıkladığı verilere göre 2023 yılı Şubat ayında açlık sınırı 9 bin 234 lira olurken, bir ailenin kira, fatura, ulaşım, eğitim gibi tüm harcamalarını kapsayan yoksulluk sınırı ise 32 bin lirayı buldu. İşte detaylar…

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld

TEDAŞ’a borcu olanlara yapılandırma müjdesi! Ayrıca O borçların tamamı da silinecek!

TEDAŞ’a borcu olan milyonlarca elektrik tüketicisini sevindiren müjdeli haber geldi. Yapılandırma imkanı tanınmasının yanı sıra şartlara karşılayan binlerce abonenin borçları da siliniyor. İşte haberin ayrıntıları…

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

ağaçlandırma protokolü çankırı Haberi

ağaçlandırma protokolü çankırı

Çankırı Belediyesi, Orman işletme Müdürlüğü ile geçtiğimiz yıl başlattığı ağaçlandırma seferberliğini, Kentpark çevresindeki alanı da içine alacak şekilde imzaladığı "Ağaçlandırma Protokolü" ile taçlandırdı. 


Geçen yıl Kentpark'ta fidan dikimi ile projenin startını vererek Çankırı'yı 18 milyon fidanla buluşturacaklarını belirten Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, başlatılan fidan dikimi kampanyasının 2. aşamasına Orman İşletme Müdürlüğünün de katkıları ile Kentpark -Doğantepe'nin alt kısımlarında kalan bin dönümlük alanda başlayacaklarını açıkladı. 


18 milyon fidan kampanyasının yaklaşık 7 yıllık bir dönemi kapsadığını hatırlatan Dinç, "Allah izin verirse bu gördüğünüz tepeler orman olacak demiştik, şükürler olsun bu amacımız adım adım yerini buluyor. Fidan dikmek tek başına yeterli değil, korumamız da bir o kadar önemli. Özellikle hemşerilerimizin ve değerli basınımızın yeşilin korunmasında itinalı ve özendirici davranmasını bekliyoruz.15 yıl sonra doğanlar,...