03 / 05 / 2024

ağaoğlu arap yatırımcı

ağaoğlu arap yatırımcı

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. " dedi.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Bunu bilmeyen yatırımcı batacak! Hisse senedi yatırımcısı mısınız yoksa spekülatörü müsünüz? 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu borsa yatırımcılarını yakından ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Ekonomist yatırımcıları uyararak hangi durumlarda batma riskleri olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yatırımcının yeni rotası konutta dengeleri değiştirdi: Ev fiyatları düşüşe geçti!

Gayrimenkulün belli bir doygunluğa oluştuktan sonra yatırımcı ilgisinin döviz ve altına kaydığını söyleyen Akdoğan, mülk sahiplerinin fiyatları geri çekmeye başladığına dikkat çekti. İşte konut fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Altın dehası İslam Memiş altın için tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat edin, o tarihte tansiyon yükselecek

Altın dehası İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek tansiyonun yükseleceği tarihi açıkladı. Altın yatırımcıları o güne dikkat...

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

ağaoğlu arap yatırımcı Haberi

ağaoğlu arap yatırımcı

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Yine fuarın en çok ilgi gören şirketlerinden biri olduk ve fuarın en yüksek satışını yaparak Cityscape 2015'e damgamızı vurduk" dedi. Halisdemir, Maslak 1453 projesinde 140 dairelik bir kuleyi 67 milyon dolar bedelle Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na sattıklarım dile getirdi. 


FİNANS MERKEZİNİ TANITTI

Fuar öncesi iyi bir hazırlık donemi geçirdiklerini ve katşılığını aldıklarını belirten Önder Halisdemir "Bu yıl 'United Nations of Ağaoğlu' mottosu ile fuara katıldık. Mottomuzun çıkış noktası Ağaoğlu projelerinde 81 farklı milletten insanın bir arada ve huzur içinde yaşıyor olması oldu. 

Ağaoğlu olarak,...