03 / 05 / 2024

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi kim

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi kim

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

Halil İbrahim Demirhan: Ülkeme 1 yılda 1.5 milyar dolar getirmeye talibim!

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti!

Hamdı Akın ve Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti. Ağaoğlu'nun kur ve borsanın seyrine göre Mart 2018’de yayımlanacak Global Milyarderler Listesi’nde unvanını geri alması öngörülüyor.

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu, Hong Konglu ve Çinlilerle Bodrum'da proje yapacak!

Ali Ağaoğlu; “Bodrum’daki 12 Milyon metrekarelik büyük arazimizin üzerinde Hong Konglu ve Çinli Yatırımcılar ile 12 ay yaşayacak bir turizm şehri yapmak için görüşüyoruz. Hong Kong ve Çin’in en büyük yatırımcıları ile bir haftadır görüşmeler sürüyor. Ön protokol imzalandı." dedi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi kim Haberi

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi kim


Bugüne kadar 8 milyon metrekare arazi ve 4 bin dairenin üzerinde satış yapan Ağaoğlu Ortadoğu Temsilcisi ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirhan, bürokratik engellerin Ortadoğulu yatırımcıları Türkiye'den soğutacağına dikkat çekti. Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yoğun ilgi olduğunun altını çizen Demirhan, "Ortadoğu'da IŞİD tehdidi yüzünden insanlar Türkiye'ye yatırım yapmak istiyor. Dünya genelinde dönen paranın yüzde 90'ı Araplarda. Ancak yatırımcılar ülkemizde çok ciddi bir sürü bürokratik engellerle karşılaşıyor. Çözüme kavuşturulursa, taahhüt ediyorum ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar para getireceğim. Gönüllü olarak Arap dünyası ve ülkemizin ilişkilerini güçlendirmeye talibim" diye konuştu. Yabancı yatırımcının Türkiye'den bir günde konut alabilmesi gerektiğinin altını çizen Demirhan, tapuda çok bekledikleri için vazgeçtiklerini söyledi. Demirhan, "Bir Türk yatırımcı nasıl aynı günde tapusunu...