04 / 05 / 2024

Ağaoğlu son kampanyaları

Ağaoğlu son kampanyaları

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi...

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ağaoğlu'ndan Kocaeli'ne 6 bin konut!

Son günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Kocaeli'de yeni proje hazırlığı yaptığı konuşuluyor. Projeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu Umutlu HES projesi son aşamada!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Amasya Taşova'da inşa ettiği Umutlu Hidroelektrik Santrali'nde son aşamaya gelindi. Devlet Su İşleri (DSİ) Kanal Kabul işlemi önceki gün gerçekleştirilen Umutlu HES, üretime geçmek için gün sayıyor.

Ağaoğlu son kampanyaları Haberi

Ağaoğlu son kampanyaları

Hükümetin, ilk konutlarını satın alacakların kullanacağı konut kredisinin yüzde 25’lik peşinatına yüzde 15 katkı verileceğini açıklaması sonrasında, sektörden de ilk kampanya geldi. Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu kapsamda, kendi projelerinden daire alacaklara yüzde 35 faiz desteği sağlayacağını açıkladı. Şirket, hemen teslim projelerinde yüzde 1 peşin ödemeli, 60 ay vadeli kredi için yüzde 0.47, 120 ay vade içinse yüzde 0.57 faiz oranı uygulayacak.


200 konut için geçerli

“Faiz desteği” sağlamak için yola çıktıklarını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Türkiye’de tasarrufların artması lazım. Hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesi, ciddi bir gelişme. Biz Ağaoğlu olarak uygulamaya önem veriyoruz. Yeni kampanyamızla devletin destekleyeceği yüzde 25 peşinata yüzde 15 hibenin dışında kalan yüzde 75’e destek olarak, bu kampanyayı başlattık” dedi.   


Hükümetin konut desteğini...