29 / 04 / 2024

ağır yağışta hasar gören evler

ağır yağışta hasar gören evler

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

TOKİ Ağrı Patnos’ta 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Patnos’ta 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

TOKİ'den Ağrı'ya 254 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı projesinin ihalesini 2 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte TOKİ Ağrı projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

İzmir'deki emsal artışını yargıya taşıyan TMMOB'a tepki!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyeleri, ağır veya orta hasar görmüş binalar için emsal artışını kapsayan Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararını yargıya taşıyan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) tepki gösterdi.

Emlak Konut GYO'nun konut çağrısına talep yağdı!

Emlak Konut GYO’nun, konut talebinin giderilmesi ve fiyatların baskı altına alınması amacıyla orta ve küçük ölçekli yatırımcıya yaptığı ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısına yoğun talep geldi. Kamu ile ortak proje geliştirmeyi isteyen 200’ü geçen yatırımcıdan başvuru geldi.

Ağrı'ya Millet Bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Erken yaşta emekli olmak isteyenler için haber geldi! Erdoğan açıkladı!

Erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaş için beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. 

Ağrı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Ağrı'daki yatırımlarla ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı ve üstyapı çalışmalarına kadar 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın eseri Ağrılı kardeşlerimize armağan ettik" dedi.

ağır yağışta hasar gören evler Haberi

ağır yağışta hasar gören evler

Ağrı Tutanak Bintosun köyünün Sofi Keçel Mezrası'nda yaşayan 11 nüfuslu Uluğ ailesinin evi, önceki günlerde etkili olan sağanak sebebiyle hasar görerek kullanılamaz duruma geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, geçici süreyle kendilerine tahsis edilen çadırda yaşamına devam eden aile için İlçe Jandarma Komutanlığı, Türk Kızılay Ağrı Şubesinden konteyner talep etti.

Kızılay tarafından gönderilen yaşam konteyneri, Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı tarafından aileye verildi.

Konteynere yerleştirilen aileye, Kızılay gönüllülerince halı ve gıda yardımı da yapıldı. Kaymakam Karaaslan da çocukları oyuncaklarla mutlu etti.

Kaymakam Karaaslan, Anadolu Ajansı muhabirine, ailenin durumunun maddi durumunun iyi olmadığını belirtti.

Aileye konteyner verildiğini ancak destek olmaya devam edeceklerini belirten Karaaslan, "Kızılay Ağrı Şube Başkanımız bu konteyneri geçici olarak verdi. İnşallah biz evini de yapacağız. Ev için...