03 / 05 / 2024

ağrı 2017 imar

ağrı 2017 imar

Ağrı Belediyesince başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında imar çalışmaları devam ediyor.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Mimarlar Odası'ndan İzmir'in imar planları için çağrı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, 1/25.000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı ile üst ölçekli İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nın ortak akıl ile hazırlanması için çağrıda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

İSO Başkanı'ndan imar barışını uzatma çağrısı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, imar barışı ödemeleri için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı sağlanması çağrısında bulundu. 

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

TKDK'dan imar barışı çağrısı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, imar barışının girişimciler için bir fırsat olduğunu belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. 

İmar barışı için geç kalmayın çağrısı!

Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, vatandaşlara imar barışının son tarihinin 31 Ekim olduğunu dile getirerek, vatandaşlara "geç kalmayın" çağrısı yaptı. 

Gazze'nin yeniden imarı için destek çağrısı!

Gazze Said el-Mishal Kültür ve Sanat Merkezi'nin İsrail tarafından yıkılmasının ardından Kültür merkezi Anka Sanat Topluluğu Koordiantörü Muhammed Abid, dünyaya Gazze'nin yeniden imar edilmesi için destek çağrısında bulundu.

ağrı 2017 imar Haberi

ağrı 2017 imar

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Ağrı Belediyesince başlatılan çevre düzenlemesi, elektrik hattı, yol yapım gibi projelerle kentin modern görünüme kavuşması amaçlanıyorAğrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Işın: "İlk etapta imar planı üzerinde çalışıyoruz. Birkaç ay içerisinde imar planının son şeklini vermiş olacağız. Bir şehrin olmazsa olmaz kimliğini belirleyen imar planımızı yapmış olacağız. Biz şehre bir kimlik ve kişilik kazandıracağız" Esnaf Bayram: "Çok kötü bir yapının üzerine geldi, inşallah çok güzel şeyler inşa edecek. Biz esnaflar olarak tepkimiz olumlu. Farklı siyasi görüşteki insanlar bile Vali beyi bir umut olarak görüyorlar" Vatandaş Özen: "Ağrı hizmetle buluştu. Daha önce pislik, çöp kokusu ve çamurdan yürüyemiyorduk. Dışarıdan misafirimiz geldiği zaman gezdiremiyorduk. Şu anda Allah razı olsun çok güzel hizmetler yapıyor"


 İçişleri Bakanlığınca bir ayı aşkın...