19 / 05 / 2024

ağrı belediyesi ev inşası

ağrı belediyesi ev inşası

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Mağdur ev sahiplerinden Cumhurbaşkanına çağrı: Bizi bir bürokratımız dinlerse seviniriz! 

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık taleplerini ve yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konutlara ağır vergi yükleri geliyor...

Yeni vergi olmayacağı sözü veren iktidar, oturduğu ev dışında konut alacaklara ağır vergi yükü getireceğini açıkladı. Buna göre, kredi ile  birden fazla konut alacaklar yüzde 15 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödeyecek.  İşte haberin detayları..

Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

"Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

TOKİ Ağrı Diyadin’de 240 taksitle sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın müjdelediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Vatandaşlara ucuz konut fırsatı sunulan projede 240 ay vade ile ev sahibi olabilmek mümkün. Peki TOKİ Ağrı Diyadin 2022 Sosyal Konut Projesinin Detayları nedir?

TOKİ'den Ağrı'ya 254 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı projesinin ihalesini 2 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte TOKİ Ağrı projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Fİ Yapı'dan konut mağdurlarına çözüm çağrısı

Fİ Yapı, şirketten ev almak için başvuran belli bir süre ödemesini yapan ya da borcunu ödediği halde evlerini teslim alamayan hak sahiplerine duyuru yaptı. Şirket hakkında açılan davalardan aklandığını belirtirken mağdur vatandaşlara 'Şirkete başvuru yapmaları' konusunda çağrı yaptı.

Aşırı artan ev fiyatları vatandaşı çıldırttı! Kiracı zam isteyen ev sahibini öldürdü

Kiralık konut fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar İstanbul'da bir cinayet işlenmesine neden oldu. Ev sahibinin zam talebine olumsuz yanıt veren kiracı çıkan tartışmada elini kana bulayarak cinayet işledi. Ev sahibi canından olurken kiracı da cezaevine gönderildi. İşte detaylar..

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

ağrı belediyesi ev inşası Haberi

ağrı belediyesi ev inşası

 Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, iftarını kentte yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk birlikte yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkan Sayan bekçi Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Belediye Başkanı Sayan, burada yaptığı konuşmada, hayırseverlerin yardımlarıyla kendisine güzel bir ev inşa edeceklerini söyledi. 

Öztürk'ün evini döşeyip düğününü de yapacağını söyleyen Sayan, "Hem dini hem de resmi nikahını kıyacağız. Bugün evde yemek yaptırarak burada iftarı beraber açtık. Aziz amca gönlü büyük bir insandır, inşallah evlendireceğiz. Dışişleri Bakanımız ​​Mevlüt Çavuşoğlu da onu hacca gönderecek. Aziz amcayı arada yokladım sevdiği birisi varmış istemiş, vermemişler. Dolayısıyla her ikisi de 'biz artık evlenmeyeceğiz' demişler. Hem kadın hem Aziz amca evlenmemiş." dedi.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını...