04 / 05 / 2024

ağrı ev onarımı

ağrı ev onarımı

Ağrı'da Abdurrahman ve Asya Kan çifti ile kızlarının yaşadığı, mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı ev, valilik, Türk Kızılay ve hayırseverler tarafından 20 günde büyütüldü ve onarıldı.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Ticaret Bakanı'ndan marketlere 'indirim' çağrısı: Halkımız uygun fiyata alışveriş yapsın!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, marketlere 'indirim' çağrısında bulundu. Bakan Bolat, Cumhuriyetin 100. yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden beklediklerini söyledi. 

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Depremin vurduğu Hatay'da en ağır yıkım Antakya'da!

Kahramanmaraş ve Defne merkezli olarak meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da 13 bin 517 yıkık, 8 bin 162 acil yıkılması gereken ve 67 bin 346 ağır hasarlı bina olduğu belirlendi.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır? Prefabrik ev desteği kimlere verilir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının detayları açıklandı. Peki Prefabrik ev yardımı ne kadar, kaç TL, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? İşte detaylar...

Kira tespit davası ne zaman açılır? Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi?

Kira tespit davası, kiracı ya da kiraya veren tarafından açılan kira bedelinin yeniden belirlenmesinin talep edildiği bir davadır. Bu dava uygulamada genellikle kira artış davası olarak bilinmektedir. Peki, Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi? Kira tespit davası ne zaman açılır? İşte tüm detaylar..

İzmir'de ağır hasarlı binalar için 13 bin lira taşınma ve kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ağır hasarlı binalarda ev sahibi olanlara 13 bin lira taşınma ve kira yardımı, yine ağır hasarlı binalarda 5 bin lira kiracılarımıza taşınma ve kira yardımı, orta hasarlı binalarda 5 bin lira taşınma yardımı veriyoruz" dedi.

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Evlerini yenilemek, onarım ve bakım problemlerini çözmek isteyen ev sahipleri ile kiracılar için kurulan YARS, günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

Devletten prefabrik ve betonarme ev yapımı hibe yardımı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ihtiyaç sahibi ailelerin ev yapım ve onarımına yönelik barınma yardımlarında üst sınırı bir süre önce 40 bin liraya yükselttiklerini açıkladı.

ağrı ev onarımı Haberi

ağrı ev onarımı

Ağrı'da mutfağı ve banyosu bulunmayan tek odalı evde zor koşullarda yaşamlarını sürdüren 3 kişilik Kan ailesi, evlerinin, devletin ve hayırseverlerin desteğiyle büyütülüp onarılmasıyla sıcak yuvaya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde derme çatma bir evde zor şartlar altında yaşayan 70 yaşındaki Abdurrahman Kan, eşi Asya Kan ve annesi ile aynı ismi taşıyan 14 yaşındaki kızları Asya Kan'ın içinde bulundukları zor durumu fark eden Türk Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, valilik koordinesinde ailenin sıcak yuvaya kavuşması için çalışmalara başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kızılay gönüllüleri, bir bölümü odunluk olarak kullanılan ve tek odadan oluşan evde adeta yaşam mücadelesi veren aile için devlet kurumları ve hayırseverlerin destekleri ile inşaat ve onarım çalışmalarını yürüttü. 

Gönüllüler, bu çerçevede önce kışın ısınmak için kullanılan...