02 / 05 / 2024

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri son durum

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri son durum

Patnos Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Patnos Barajı'nda 700 metrekarelik alanda yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisleri tamamlanarak tam kapasite çalışmaya başlayacak.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Memur-Sen'den son dakika memur maaş zammı çağrısı: Refah payı gelmeli! 

Memur-Sen, kamu işvereninin, güncellenen enflasyon beklentilerini göz önünde bulundurarak, enflasyon tehdidini ortadan kaldırmak amacıyla refah payını içeren teklifle toplu sözleşme masasına gelmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte Memur-Sen'in o çağrısı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Patnos’ta 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Patnos’ta 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

Ağrı Patnos için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine ilişkin karar yürürlükten kaldırıldı. Söz konusu karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Ağrı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Ağrı'daki yatırımlarla ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı ve üstyapı çalışmalarına kadar 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın eseri Ağrılı kardeşlerimize armağan ettik" dedi.

Avrupa Birliği'nden İsrail'e yeni yerleşimleri durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçme çağrısı yaptı.

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri son durum Haberi

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri son durum

Patnos Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Patnos Barajı'nda şehir şebeke içme suyunun arıtılmasına yönelik çalışmalar kapsamında 700 metrekarelik alanda yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisleri tamamlanarak tam kapasite çalışmaya başlayacak. Patnos Barajı'nda yaklaşık bir yıldır yapımı devam eden su arıtma tesisi, sağlıklı polietilen boruların döşenmesi sonrası arsenik arıtma tesislerine, oradan da ana depoda arıtılarak evlere verileceğini ifade eden Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, "Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olan içme suyu arıtma tesislerimiz, ana deposunda arıtılan su evlerimizdeki musluklara ulaşmaya başlayacak, ilçemizin en büyük sorunlarından birinin de çözüme kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.  


Başkan Akbay, barajın su seviyesinin yaklaşık 27 metre olduğunu belirterek, "Antma tesisinin kurulduğu zeminin barajın yaklaşık 2 metre altında, ilçemizde suların 24 saat boyunca boşa...