29 / 04 / 2024

ağrı ulaşım yatırımları

ağrı ulaşım yatırımları

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Peki gümüş ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen gaza basın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını açıkladı. Gümüş yatırmcıları bu yanıtı öğrenir öğrenmez gaza basacak. İşte gümüşün geleceği rakam.

İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Gümüş yatırımcıları paraya para demeyecek! Hemen bakın

İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Gümüş yatırımcıları paraya para demeyecek! Hemen bakın...

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

İslam Memiş gümüş için rekor rakamı resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor rakamı açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

Yatırımcılar yatırımlarını altın ve dolardan yana kullanırken uzmanlar gümüşe yatırım yapmaları konusunda yatırımcılara uyarıda bulunarak gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

ağrı ulaşım yatırımları Haberi

ağrı ulaşım yatırımları


İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztürk sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Öztürk önergesinde "Ağrı ilinin ulaştırma, haberleşme, yol ve alt yapı, bölünmüş yol otoban ve bu gibi konularda çok sayıda eksiklikleri bulunmaktadır. Yatırımlar; aktarılan yetersiz kaynaklar yüzünden ağır aksak ilerlemektedir. Bu nedenle Ağrı'da daha fazla yatırım ve istihdam sağlanması gerekmektedir." diyerek bu bağlamda 4 soru sordu.

Öztürk'ün soruları

1-    2018 yılında veya önceki yıllardan devam etmekte olan bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilinde hangi yatırımların planlaması yapılmıştır?

2-    Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların 2019 yatırım planlamasında Ağrı ilinde yapımı düşünülen mevcut projeleriniz var mıdır? Nelerdir?

3-    Yapımı devam...