05 / 05 / 2024

Ağrı Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu son durum

Ağrı Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu son durum

Ağrı Vali Yardımcısı Taner Tengir, inşaatları devam eden ve yapımı tamamlanan okullarda incelemelerde bulundu. Vali Tengir, ilk olarak yapımı tamamlanan Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu ve İpekyolu İlkokulu’nu inceledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Ağrı Diyadin’de 240 taksitle sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın müjdelediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Vatandaşlara ucuz konut fırsatı sunulan projede 240 ay vade ile ev sahibi olabilmek mümkün. Peki TOKİ Ağrı Diyadin 2022 Sosyal Konut Projesinin Detayları nedir?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye sakinlerine kentsel dönüşüm için çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yatırımcılara ve vatandaşlara çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yatırımcılara ve vatandaşlara çağrıda bulundu. Erdoğan, "Milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak, "Bütün bilimsel verileri, bütün dayanakları kendilerine anlatayım. Eminim ikna ederim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeşil bir dünya için tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çevre Günü mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum, ifadelerine yer verdi. 

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Seferberlik çağrısına inşaat sektöründen tam destek!

İnşaat sektörü temsilcileri Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın üretim ve istihdamda seferberlik çağrısına destek verdi. Kamunun da kentsel dönüşümle seferberliğe destek vermesini isteyen müteahhitler herkesin elini taşın altını koymasını bekliyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Ağrı Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu son durum Haberi

Ağrı Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu son durum


Ağrı Vali Yardımcısı Taner Tengir, inşaatları devam eden ve yapımı tamamlanan okullarda incelemelerde bulundu.


İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ile birlikte ilk olarak yapımı tamamlanan Vali Recep Yazıcıoğlu Ortaokulu ve İpekyolu İlkokulu’nda incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Taner Tengir, yüklenici firma yetkilerinden bilgi aldı. Okulların bölümlerini gezen Tengir, okul bahçe düzenlemesini inceledi.


Buradan inşaatı devam eden Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi’ne geçen Tengir, inşaatı devam eden liseleri, kapalı spor salonu ve pansiyonda incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilerinden bilgi alan Tengir, daha sonra inşaatlardan...