11 / 05 / 2024

ağrıda yapılacak sağlık meslek lisesinin ihalesi

ağrıda yapılacak sağlık meslek lisesinin ihalesi

Ağrı'ya yapılacak okulların ihale aşamasında olduğunu Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Ek yatırımla Tutak ilçemize yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi'nin ihalesi yapıldı ve sözleşmesi imzalandı." dedi...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları açıklandı mı? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair son gelişmeler merakla takip edilmektedir. İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları açıklandı mı? bu ve buna benzer soruların yanıtları!

58 sağlık personeli ile memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler müjde! Resmen açıklandı

KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak  farklı meslek dallarından olmak üzere 58 sağlık personeli ve memur alımı yapılacak. Memur olmak isteyenlere müjde. Resmen açıklandı. İşte ilanın ayrıntıları...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 27 bin personel alınacak! İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapılacağını açıkladı. 27 bin personel Sağlık Bakanlığı bünyesinde işe alınacak. İşte detaylar!

ağrıda yapılacak sağlık meslek lisesinin ihalesi Haberi

ağrıda yapılacak sağlık meslek lisesinin ihalesi


Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, ile Sosyal Bilimler Lisesin yapılması için girişimde bulunduklarını söyledi.


Ağrı'ya yapılacak okulların ihale aşamasında olduğunu Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Ek yatırımla Tutak ilçemize yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi'nin ihalesi yapıldı ve sözleşmesi imzalandı. Ayrıca, Tutak ilçemize İmam Hatip Lisesi, Eleşkirt ilçemize Endüstri Meslek Lisesi ve Diyadin ilçemize İmam Hatip Lisesi yapılması için ek yatırım programında yer aldı ve ihale aşamasında. Yine Taşlıçay ilçemize İmam Hatip Lisesi yapılması için girişimlerimiz var. İnşallah Taşlıçay ilçesine İmam Hatip Lisesi yapımının 2014 yılı yatırım programında yer almasını önerdik. ” dedi.


Ağrı'ya Sosyal Bilimler Lisesi’nin yapılması için girişimlerde bulunduklarını aktaran Başak, şöyle konuştu: "Sosyal Bilimler Lisesi Ağrı’ya yakışır. Çünkü Ağrı’da hiç yok. Sosyal Bilimler Lisesi tekliflerimiz içerisinde var....