04 / 05 / 2024

Ağva Göksu Deresi

Ağva Göksu Deresi

Kent karmaşasından kaçanların gözdesi olan Şile'nin şirin beldesi Ağva'daki Göksu Deresi'nde kirlilik ve pis kokular iyice arttı...

Mood Göksu'da yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz fırsatı!

Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 30 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Tevfik Göksu: '100 bin konut vaadi verdi 492 konut yaptı'!

Avcılar AK Parti İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler' gündemli Danışma Meclisi toplantısına katılan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Murat Ongun'dan Tevfik Göksu'ya deprem yanıtı! 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun dün İBB Meclisi’nde deprem konusunda yaptığı açıklamaların yanlış bilgi olduğuna dair açıklamalarda bulundu...

Ağva Göksu Deresi Haberi

Ağva Göksu Deresi

İstanbul'un gürültüsünden ve karmaşasından kaçıp nefes alabileceğimiz yerlerin başında gelen Ağva Göksu Deresi imdat çığlıkları atıyor. Şile ilçesinin bu harika beldesi, her mevsim kaçamak için ideal bir bölge ancak doğal kalabilen her yerde karşımıza çıkan kirlilik, bakımsızlık, çevre felaketi burada da yaşanıyor. Göksu Deresi eskisi gibi mavi değil. Rengi sarı ve gri. Çevresinde yaşayan canlılar günbegün azalıyor.

Göksu Deresi'ni kurtarmak için çırpınan Şile Çevre Gönüllüleri Derneği ilgisizlikten yakınarak, hem yetkililerin hem de bölge sakinlerinin tehlikeyi fark etmediklerini iddia...