04 / 10 / 2024

ağva konut fiyatları

ağva konut fiyatları

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Ağva turizm merkezi oluyor, villa fiyatları 200 bin YTL'den başlıyor

Son dönemlerde İstanbul'un turizm merkezlerinden biri olmaya başlayan Şile'nin Ağva bölgesinde konut fiyatları hızla yükseliyor.

Konut fiyatlarının en pahalı olduğu iller açıklandı!

Reel düşüşün devam ettiği konut fiyatlarında Ağustos ayı verilerine göre satılık konutun metrekare fiyatına göre en pahalı olduğu 20 şehirler de açıklandı. İşte konut fiyatlarının en pahalı olduğu 20 il…

Uzmanı açıkladı: Konut fiyatları artık düşmeyecek!

Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarının düşmeyeceğini söyledi. 

Kira artışları son bir ayda konut fiyatlarındaki artışa yetişti! Kiraların 1 yıl daha artması bekleniyor!

Konut fiyatları geçmişe göre yavaşlasa da  artış hızı devam ediyor. Son 1 aydaki artış yüzde 3,6 olurken, Akademisyen Dr. M. Murat Kubilay, kira artışlarının konut fiyatına yetişme sürecinin yeni başladığını açıkladı. 

Uzmanı açıkladı: Konut fiyatlarında reel bazda gerileme sürecek!

Ev sahibi olmak isteyenler kredi faizlerinin düşmesini beklerken, konut fiyatlarında da reel bazda gerileme sürüyor. Gayrimenkul Uzmanı M. Kıvanç Önder, konut fiyatlarında 2021 ile 2023 arasında yaşanan hızlı yükselişin yerini gerilemeye bıraktığını söyleyerek düşüşün devam edeceğini belirtti.

Kiralık konut fiyatlarında Mart’ta başlayan artış uçuşa geçti!

Konut fiyatlarındak artış hızı yavaşlasa da kiralık konutlardaki yükseliş hızla sürüyor. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İktisat Doktoru Ahmet Büyükduman, kiralık konut fiyatlarındaki artışın Mart ayı itibariyle uçuşa geçtiğini söyledi.

Ucuz konut için formül açıklandı: Hazine arazileri imara açılırsa fiyatlar düşer! 

Yükselen konut fiyatlarının tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de inşaat sektörüne darbe vurduğunu söyleyen GAİMDER Başkanı Bora Kanevetçi, çözümün hazine arazilerinin imara açılması olduğuna dikkat çekti. İşte Kanevetçi'nin o açıklaması...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada konut fiyatlarının yüzde 25 düşeceğini kaydetti.

Merkez Bankası açıkladı! Konut fiyatlarında 2,5 yılın en yavaş artışı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre konut fiyatları 2024 yılı Nisan ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 48,4 artış gösterirken, reel olarak ise yüzde 13,3 oranında azaldı.

Konut fiyatlarında nasıl balon oluştu? Ünlü turizmci açıkladı! İşte kanıtı...

Konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatları yatırımcıları ve konut almak isteyenleri şaşkına çevirirken ünlü turizmci, konut fiyatlarında nasıl balon oluştuğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarını aç gözlü arsa sahipleri yükseltiyor! İşte inşaatta arsa sahibi ve müteahhit hesabı...

Şubat'ta konut fiyat artış hızı 4 sene sonra ilk kez enflasyondan geride kaldı. Ancak konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Peki neden? Ekonomist Aydın Binboğa, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve detaylar...

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Konut fiyatları düşecek! Analist rakam vererek tek tek açıkladı: Evi satıp bankaya para koyma yarışı başlayacak!

Analist Türker Açıkgöz, konut fiyatları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve fiyatların düşeceğini, evini satıp bankaya para koyma yarışının başlayacağını söyledi. İşte o açıklama...

ağva konut fiyatları Haberi

ağva konut fiyatları

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa.com, Şile-Ağva-Kandıra güzergahı üzerinde bulunan arsa ve konutların satış fiyatlarında yüzde 68 artış olduğunu bildirdi.

Endeksa.com’un verilerine göre Şile’de konut fiyatları son 4 yılda  yüzde 36’lık bir artış gösterdi. İlçede, ortalama konut metrekare satış fiyatı 3 bin 713 TL, ortalama konut satış fiyatı 556 bin 950 TL, ortalama kira bin 273 TL iken konut yatırımının geri dönüş süresi 27 yıl. Konut imarlı arsa fiyatlarının son 4 yılda yüzde 30’luk artış gösterdiği ilçede, arsa ortalama metrekare satış fiyatı ise 742 TL olarak belirlendi.

Otoyol güzergahında ki Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde de konut fiyatlarındaki satış oranı son 4 yılda yüzde 68 arttı. İlçede ortalama konut metrekare satış fiyatı 2 bin 400 TL, ortalama konut satış fiyatı 288 bin TL, ortalama kira...