04 / 05 / 2024

ahaşp mobilya tasarım önerileri 

ahaşp mobilya tasarım önerileri 

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sinan Emekli tarafından kuruldu.

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmur Angışhan tarafından kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Pnb Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnb Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bulut Boztaş tarafından kuruldu.

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Ceylan tarafından kuruldu.

ahaşp mobilya tasarım önerileri  Haberi

ahaşp mobilya tasarım önerileri 

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, toprak tonları ile uyum içinde olan yeşil ve sarılar haricinde ahşap kullanımının popülaritesinden ve yeni trendlerden bahsetti.  Tahmaz, yeşili, sarı ve turuncu ile sonbahar dekorasyon trendlerini analiz ederken aynı zamanda kır yaşamını andıran evleri ve ahşap kullanımının son dönemin öne çıkan trendleri arasında olduğunu söylüyor.

İdeal dekorasyonlar hakkında fikir veren Tahmaz, bej ve kahverengi tonları ile bu görünümün oluşturulabileceğini belirtiyor. Tahmaz , ahşap mobilyalara eşlik eden bej duvarlar ve toprak tonlarında tekstil ürünleri ile sıcak bir güz atmosferi yaratılabilir diyor.

Mekâna dinamik bir hava katmak isteyenler mavi-gri, turkuaz, yeşil ve kırmızı renklerini toprak tonları ile kombinlendiği zaman, canlı renkleri ile tekdüze bir görünümden kurtarıyor. 
Desen olarak ise, hayvan figürleri ile...