27 / 04 / 2024

Ahenk İstanbul beyliküdüzü

Ahenk İstanbul beyliküdüzü

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor.

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? Müteahhitler metrekare başına ne kadar istiyor?

Olası Marmara Depremi önce İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı.  Fakat kentsel dönüşümün İstanbul'da hız kaybettiği de belirtiliyor. Peki, İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? İşte detaylar...

İstanbul’un dönüşümü için 10 kritik öneriyi sektörün uzmanları tek tek sıraladı!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından kentsel dönüşümün tek çözüm olduğu bir kez daha vurgulandı. Peki İstanbul'da böyle bir deprem olursa ne olur? Sektör uzmanların İstanbul'un dönüşümü için 10 kritik öneriyi tek tek sıraladı.

Altın fiyatları ters düz oldu! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar acil baksın! 3 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hjaftaya düşüşle başlarken dünden itibaren yükselişe geçti. Düşen altın fiyatları bir anda yükseldi. Altın fiyatları ters düz oldu! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar acil baksın! 3 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

İstanbul'da kentsel dönüşüm için yeni öneri! Milyonları ilgilendiriyor!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği'ne göre son 9 senede Türkiye'de riskli raporu alan 240 bin binanın 215 bini yıkımı gerçekleştirildi. 25 bin bina ve bu binalardaki 90 bine yakın bağımsız bölüm de suyu-elektriği kesik şekilde yıkılmadan bekletiliyor.

İstanbul Baobab Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Baobab Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100  bin TL sermaye bedeli  ile Necati Yıldırım tarafından kuruldu.

İstanbul'un dönüşüm maliyeti 500-600 milyar TL!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki kentsel dönüşümün topyekun mücadele, birlikte çözüm bulmak ve devlet kaynaklarının aktarımına bağlı olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, İstanbul'un dönüşüm maliyetinin 500-600 milyar Türk Lirası olduğuna dikkat çekti.

İstanbul devlet desteğiyle 5 yılda dönüşür!

İnşaat sektörünün önemli temsilcilerini buluşturan RE360 Gayrimenkul Buluşmaları etkinliğinde deprem gerçeği ve çözüm yolları ele alındı. Etkinlikte İstanbul'un dönüşüm sürecinin 5 yılda tamamlanabileceği söylendi.

Elazığ'daki binalarda düz inşaat demiri kullanımı yıkımı artırdı mı?

Türkiye Çelik Üreticileri Birliği Derneği Genel Sekreteri Mehmet Veysel Yayan, Elazığ'daki binalarda nervürlü demir yerine düz inşaat demiri kullanıldığını ve bu durumun hasarı arttırdığını söyledi...

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma S. Ahmed Elmeriz, Mohamed A.M. Hassan ve Osama E.S Mohamed ortaklığıyla kuruldu. 

Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, bir süredir yaptığı satışlarla gündemde yerini alıyor. Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satışa çıkardı. 

Milli Emlak'tan Beylikdüzü'nde 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Beylikdüzü İlçesi'ne bağlı Yakuplu-Merkez Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

Ahenk İstanbul beyliküdüzü Haberi

Ahenk İstanbul beyliküdüzü

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor. Beylikdüzü ve bölgesinde emlak sektöründe yaşanan hareketlenmeye paralel olarak bu bölgedeki yatırımlarına devam eden Emin Şirketler Gmbu bünyesindeki Eminevim İnşaat'ın Gürpınar'daki Ahenk İstanbul projesi kalan az sayıda konutu ile alıcılarını bekliyor. Alıcılara yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade avantajı seçenekleri sunan proje 2012 yılında başladı. Yapımından bir sene sonra satışlarına başlanan projede ya- alan konutlar denize yakınlığı ve konumunun sakinliği üe dikkat...