19 / 05 / 2024

AHK Gayrimenkul Garantili Arsa Yatırım Projeleri

AHK Gayrimenkul Garantili Arsa Yatırım Projeleri

Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

AHK Gayrimenkul'den kazanç garantili yatırım sistemi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, uyguladıkları “Kazanç Garantili Sistemi” bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi...

AHK Gayrimenkul gözünü İstanbul'a dikti!

Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul'ün iş garantili kursu ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

Hiper Gayrimenkul, Wyndham’la kira garantili oda satacak!

Hiper Gayrimenkul, Future Park’taki otelin işletmesi için Wyndham ile anlaştı. 2017 yılında açılacak otelde bireysel satış da yapılacak. İki yıl boyunca da kira garantisi sunuluyor.

Bursa Gürsu'ya 17 bin konut ve iki üniversite yapılacak!

AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil birçok yatırımcının yeni imar planı bölgesi olan Gürsu Dışkaya'da önemli ölçüde alımlar yaptığını belirtti.

AHK Gayrimenkul Bursa'ya 17 bin konut yapacak!

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı.

Ağaoğlu, iş garantili gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. İşte programın ayrıntıları...

Kuyaş Gayrimenkul’den İstanbul Vizyon Park’ta ‘çifte kira’ geliri fırsatı!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için iddialı bir kampanya başlatıyor. Liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda 36 ay kira garantili satış gerçekleştiriliyor

AHK Gayrimenkul Garantili Arsa Yatırım Projeleri Haberi

AHK Gayrimenkul Garantili Arsa Yatırım Projeleri

Son yıllarda ülkemizde gelişen gayrimenkul piyasasında özellikle Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, yatırımcılarına ciddi kazançlar elde ettirdikleri "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor. Forbes Dergisi'nde yer alan habere göre; AHK Gayrimenkul gözünü İstanbul'a dikti.

İstanbul girişimleri ile ilgili olarak A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan KARAHALİL'e bazı sorular yönelttik.

İstanbul'daki girişimlerinizin sebebini öğrenebilir miyiz?

Firmamız kuruluşundan itibaren Ankara merkezli olarak faaliyet göstermektedir. Adana'da, Bursa'da ve özellikle de halen devam etmekte olan İzmir Torbalı Arsa Yatırım Projemiz ile son 6 yıl içerisinde ciddi bir aşama kaydettik. Bunun neticesinde de merkezimiz Ankara'da olumlu referanslara sahip ve tüm gayrimenkul piyasasının bizi tanıdığı başarılı bir kademeye eriştik.

Biz gerçekleştirdiğimiz projelere ve kazandırdığımız yatırımcılarımıza...