07 / 05 / 2024

Ahmad Salehı

Ahmad Salehı

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Beykop A Sitesi'nde kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Saleh Mabrouk O Mangoush, Trend GYO'daki paylarını kızına devretti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Amal Shble ve Ahmad Saleh ortaklığında kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Moltajı Hagh tarafından kuruldu.

Pib Precious Investment Beats Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pib Precious Investment Beats Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Esawe, Omar Alı Hussın Al-Bawwab ve Abubaker Ahmad Sweıdan ortaklığında kuruldu.

Ahmet Bey Dekorasyon Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Bey Dekorasyon Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bahbouh ve Ibraheem Bahboh ortaklığında kuruldu. 

Parmis Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmis Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Anobıdeh Ahmadı tarafından kuruldu. 

Afandi İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afandi İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Fandi ve Khaled Fandi ortaklığında kuruldu. 

Ahmad Salehı Haberi

Ahmad Salehı

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından kuruldu!


Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muameleler şunlardır. 1-İNŞAAT; a. Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat işleri her türlü bina, yol, köprü, liman, hava limanı, inşaat işleri ve benzeri inşaat ve onarım işleri yapmak. İnşaat taahhüt işleri ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri, yapı malzemeleri, ahşap mobilya ve dekorasyon malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri, madeni yapı malzemeleri alımı yurtiçi satışı, ithalat ihracat ve pazarlama işleri yapmak. b. Hazır emlak alıp satmak ve komisyonculuğunu yapmak, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü ihalelere girmek. c. İnşaat ve taahhüt işleri, kentsel dönüşüm projeleri,...