27 / 04 / 2024

Ahmet Ağırman deprem açıklamaları

Ahmet Ağırman deprem açıklamaları

İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Depremden korunmanın yollarından biri de sağlam betondur" dedi.

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

TÜBİTAK'a sunulan deprem raporunda korkutan sonuç: Binalarda etriye demirleri eksik..

6 Şubat depremlerinden sonra 6 inşaat mühendisi akademisyen Hatay'a giderek yıkılan ve hasar alan yaklaşık 200 binayı inceledi. İnceleme sonuçlarını TÜBİTAK'a gönderen mühendislerin açıklamaları ihmalsizliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: Deprem açısından Doğu Anadolu'daki en çekinceli 3 yer! SON DAKİKA!

Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan X sosyal medya hesabından üç noktaya dikkat çekti. İşte Ercan'ın o açıklaması ve yorumlar...

Prof. Dr. Osman Bektaş, 4.1'lik Bolu depreminin önemini açıkladı: Deprem İstanbul'dan uzaklaşıyor mu?

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi X sosyal medya hesabından Bolu'da meydana gelen 4.1'lik depremin önemini açıkladı. İşte Bektaş'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Japon deprem uzmanından "Depreme hazırlıklı olun" uyarısı!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye depremlerde en çok can kaybı yaşayan üçüncü ülke olduğunu açıkladı. Deprem uzmanının verileri ve haberin detayları...

İstanbul'da 'her an deprem olma ihtimali' açıklandı! Deprem uzmanı resmen oran verdi: Neredeyse yazı tura atacaksın!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1'lik depremin ardından, Prof. Dr. Naci Görür'e göre, İstanbul'da her an deprem olma riskini açıkladı. Resmen oran veren Görür, "Neredeyse yazı tura atacaksın" dedi. 

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatını tamamladıklarını belirterek bunları peyderpey teslim edeceklerini söyledi.

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Son dakika! Malatya'da 4.5 şiddetinde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya'da bu sabah yine sallandı. AFAD'ın büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladığı deprem çevre illerde de hissedildi.

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Ahmet Ağırman deprem açıklamaları Haberi

Ahmet Ağırman deprem açıklamaları


İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Deprem kuşağında bulunması nedeniyle tehdit altında olan ülkelerden biri de kuşkusuz Türkiye. Bu noktada, sağlam ve kaliteli yapılaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.  İstanbul  Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları (İSTON) Genel Müdürü Ahmet Ağırman'ın yorumuna göre; hazır betonda yüksek kalite, deprem esnasında riski azaltıyor. 


İSTON'un deprem konusunda son derece hassas davrandığını söyleyen Ahmet Ağırman; "Depreme dayanıklı yapılaşmada en önemli konulardan biri de hazır beton üretimidir" dedi. Özellikle deprem anında, altyapı faktörünün devreye girdiğini anımsatan Ağırman; şöyle devam etti: "Bizler sağlıklı yapılaşmayı bir bütün olarak ele alıyoruz. 1999 yılında yaşanan büyük felaketten sonra gerek halk gerekse merkezi otorite nezdinde önemli bir...