18 / 05 / 2024

Ahmet Akkurt mersin projeleri

Ahmet Akkurt mersin projeleri

MESİAD ve Çukurova SİFED Başkanı Ahmet Akkurt, kente yapılacak yatırımların sıkı takip edilmesi gerektiğini belirterek, Mersin'deki şehrin gelişimini sağlayacak bir çok projenin kaderine terk edildiğini söyledi...

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

Mersin'deki sitede iki yönetici sorunu!

Mersin'de 700 dairelik bir tatil sitesinde Ahmet Gülel ikinci kez yönetici olarak seçildi. Hak sahiplerinin topladığı imzalarla yenilenen seçimde Nevzat Bilgin yönetici oldu. İki yöneticiye de ayrı ayrı aidat ödeyen site sakinleri sorunun çözülmesini istedi.

Mersin 1/5000’lik Nazım İmar Planı’yla ilgili tüm merak edilenler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Özgür Sanal ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Mustafa Solak yeni imar planı hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

Mersin Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi sorunları TBMM gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Atıcı sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Mersin STOL Tipi Havaalanı Projesi mecliste!

Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin'de yapılması düşünülen kısa kalkış ve iniş mesafeli havaalanına ilişkin soru önergesi hazırladı. Atıcı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Mersin Üniversitesi Sağlık MYO onay aşamasında!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, MEÜ'nün kendine yeten bir kurum haline geldiğini belirterek, "4 yılda yapacağımız çalışmaları 1 yılda yaptık. Çiftlikköy Kampüsü'nün bütçesinden milyonlarca lira artırdık.

Mersin’e 29 milyon liralık üç tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılışını yapacağı 175 tesisten Mersin’in de payına düşeni aldığını belirterek, “Mersin’de hizmete alınacak tesislerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 29 milyon TL’yi buluyor” dedi

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

Su Temin projesinin açılış töreni Mersin'de yapıldı!

Türkiye'den Kıbrıs'a su taşıyacak 1.6 milyar liralık projenin açılış töreni Mersin'de yapıldı. Dünyada ilk kez gerçekleşen asrın projesinde vanalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı açılış töreniyle açıldı.

Mersin'de Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kuruluyor!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr Ahmet Çamsarı, üniversite bünyesinde "Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin" açılması için gerekli mercileren onay alındığını söyledi.

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ek binasının temeli atıldı!

Mersin Üniversitesi (MÜ) Mimarlık Fakültesi'ne yapılacak ek binanın temeli atıldı. İnşaat alanına ilk kazmayı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı vurdu..

DSİ'den Mersin'e 763 milyon TL'lik yatırım!

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Devlet Su İşleri (DSİ) 67. Şube Müdürlüğü'nün Mersin il genelinde yapmakta olduğu yatırımların toplam bedelinin 763 milyon lira olduğunu belirtti.

Ahmet Günel kimdir?

Mersin Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel kimdir? Ahmet Günel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Günel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Günel'in biyografisi..

Ahmet Akkurt mersin projeleri Haberi

Ahmet Akkurt mersin projeleri

MESİAD ve Çukurova SİFED Başkanı Ahmet Akkurt, kente yapılacak yatırımların sıkı takip edilmesi gerektiğini belirterek; "Mersin'in gelişmesini sağlayacak birçok yatırım ilgisizlik yüzünden kaderine terk edilmiş görüntüsü veriyor. Mersinlilerin, ekonomik ve sosyal refahını sağlayacak yatırımlarda kent dinamiklerinin birlikte hareket etmesi şart" dedi.


Yeni yatırımlar, yeni istihdamlarla halkımızın refah düzeyi yükselir. 

Başkan Akkurt açıklamasında, 1/5000'lik imar planının 5 yıldır yapılamamasının kentimizi kilitlediğini, Mersin'e istihdam ve zenginlik sağlayacak birçok projenin kent gündeminde yer almadığını eleştirerek; "Herkeste bir rehavet var. Kimse kılını kıpırdatmıyor. Adeta herkes yerel yöneticilerden umudunu kesmiş gibi bekliyor. 3 yıl önce gündemi oluşturan projeler bugün kaderine terk edilmiş görüntüsü veriyor. İl ve ilçe belediyeleri asli işlerini güçlerini bırakmış, yeniden aday olma yarışına girmiş modundalar. Tamam, bunu herkes anlayabilir ama, bununla birlikte tıkanmış...