03 / 05 / 2024

Ahmet Aksu kim

Ahmet Aksu kim

Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkan Vekili Ahmet Aksu, Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkacaklarını söyledi. Aksu, mayısta Kalamış Limanı’nın teklifleri alınacağını da ifade etti.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hazine arazilerine imar verilip satılacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Milli Emlak’tan alınan arazilerin satışına ağırlık vereceklerini söyledi. Aksu, Riva’da turizm imarlı bir arazi için 24 Ağustos’ta son teklifleri alacaklarını söyledi.

Antalya Alanya ve Aksu'daki turizm arazilerini kim aldı?

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, Antalya’nın turizm beldesi Aksu’da 3, Alanya’da da bir hazine arazisi satıldı. Sayıştay’ın gündeme getirdiği turizm arazilerine, kimlerin sahip olduğu ortaya çıktı.

Aksum İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksum İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aksu tarafından 120 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Esenler, Menderes Mahallesi,368 Sokak'ta kuruldu.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

1978 yılında 3. Ahmet Çeşmesi'nin çevresi kafeterya yapılmış!

1978 yılında Üsküdar Meydanı'ndaki tarihi 3. Ahmet Çeşmesi'nin çevresine kafeterya yapılmış. Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan habersiz tarihi çeşmenin kenarına kurulan kafeteryanın yapımına kim tarafından izin verildiği öğrenilememiş.

Soma B Termik Santrali'ne en yüksek teklif Konya Şeker'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

Aksu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Velda Aksu, Ahmet Rahmi Aksu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Hisar Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Aksu kim Haberi

Ahmet Aksu kim

Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkan Vekili Ahmet Aksu, Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkacaklarını söyledi. Aksu, mayısta Kalamış Limanı’nın teklifleri alınacağını da ifade...