08 / 07 / 2024

Ahmet Bayer kim

Ahmet Bayer kim

Manken Aslı Baş’ın şüpheli ölümü ile gündemde olan iş adamı Ahmet Bayer’in başı bu kez rüşvetten dertte. Otel ruhsatıyla villa yaptıran Bayer, trilyonluk rant sağladı.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Clup Flipper’dan devre mülk kiralayanlar Ahmet Bayer'e dava açtı!

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İş adamı Ahmet Bayer'e haciz şoku!

Club Flipper Devre Mülk Tesisleri'ne yıllardır 2 milyara yakın borcu olduğu iddia edilen Ahmet Bayer'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan devre mülk tesislerine ve İstanbul Emirgan'da bulunan villasına haciz konuldu.

Bodrum'daki kaçak devremülkler yıkıldı!

BODRUM'da turizmci Ahmet Bayer'in yönetiminde olduğu dönemde Clup Flipper'in devremülk bölümünde imara aykırı olarak yapıldığı belirlenen 5 villa ile müştemilatının yıkımına belediye ekipleri tarafından başlandı.

Club Flipper'ın çamaşırhanesinde yıkım çalışması başlatıldı!

İlçenin Yalıkavak Mahallesi Gökçebel mevkinde bulunan Ahmet Bayer'e ait tatil köyünün iki katlı çamaşırhanesinin ruhsata aykırı olduğunu tespit eden Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yıkım kararı aldı.

Bodrum Clup Flipper'in imara aykırı olan bölümü yıkıldı!

BODRUM'da turizmci Ahmet Bayer'in yönetiminde olduğu dönemde Clup Flipper'in devremülk bölümünde imara aykırı olarak yapıldığı belirlenen 5 villa ile müştemilatının yıkımına belediye ekipleri tarafından başlandı.

Sahibinden satılık yalı Ahmet Bayer’in çıktı!

Ünlü işadamı Ahmet Bayer, Emirgan Boyacıköy’deki yalısını gazete ilanıyla satışa çıkardı. Bayer, 19 milyon dolar satış bedeli istenen yalı için herhangi bir gayrimenkul ofisiyle anlaşmadı.

Ahmet Bayer eski eşine ev sözünü tutmadı!

Sinem Yıldırım Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'den 2009'da boşanmıştı. Boşanırken de mahkeme Sinem Yıldırım'a bir ev ve aylık nafaka verilmesini karara bağlamıştı.

Vita Nova Yalı projesi için çevre ve sahil düzenlemesi yapıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu 'nda, Club Flipper 'ın sahibi Ahmet Bayer'in projesi olarak başlayan Vita Nova Yalı Daireleri'ne Amerikan desteği geldi.

Ahmet Bayer kim Haberi

Ahmet Bayer kim

Aslı Baş’ın ölümünden sonra mahkeme kararıyla başlatılan teknik takibe rüşvet konuşmaları da girdi. İşadamı Ahmet Bayer’in Bodrum’da yaptırdığı villaları otel ruhsatıyla inşa ettiği ortaya çıktı. 


RUHSATTA USULSÜZLÜK 


Vitanova Yalıları’nın inşaatına 2012’de başlandı. Kanuna göre imar durumunun arsanın yüzölçümünün yüzde 20’sini geçmemesi gerekirken, otel ruhsatı alınarak bu oran yüzde 45’e çıkarıldı. Yalıkavak Belediye Encümeni, 14 Aralık 2012’de villalarının balkonlarının kaçak olduğunu tespit edip, usulüne uygun yapılması için 30 gün süre verip, suç duyurusunda bulundu. Kararı hiçe sayan Ahmet Bayer, inşaata devam etti; Yalıkavak Belediyesi yetkilileri de encümen kararını uygulamayarak ikinci bir skandala imza attı. 


17 BİN LİRA RÜŞVET 


Ahmet Bayer’in savcılığa ifade veren eski çalışma arkadaşı Oğuzhan G., kirli çarkı şu sözlerle anlattı: Zabıtalar inşaatı mühürledi. Ahmet Bayer'in avukatı Mukaddes Cebeci, Yalıkavak Belediyesi İmar...