28 / 04 / 2024

Ahmet Bülbüloğlu

Ahmet Bülbüloğlu

Byquattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Yazıcı, Ahmet Bülbüloğlu Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü, Perla Vista Residence, B Blok'ta kuruldu.

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Vinç sektörünün halka açılan ilk şirketi olan BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin şubat ayında yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen gong töreni bugün yapıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Müteahhitlerden fahiş fiyatlara müdahale çağrısı!

İMKON Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bülbüloğlu, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

İnşaat malzemelerinde fiyat artışına müteahhitler isyan etti!

İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, inşaat sektörüne malzemelerdeki yüksek artışın müteahhitleri zor duruma düşürdüğünü söyledi.

Rıdvan Fadıloğlu: TOKİ dışında inşaat işi yapmayacağız!

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil bölgesindeki konutlar hakkında açıklama yaptı. Bundan sonra TOKİ dışında inşaat işi yapılmayacağını söyledi.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu son başvurusu 30 Eylül Cuma günü olarak belirlendi. Projede ev fiyatları 83 bin 370 TL'den başlıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman sona eriyor?

21 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman sona eriyor?

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

2016 Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir başvurusu!

2016 Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir başvurusu 30 Eylül Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede 21 adet konut satışta.

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir son başvuru günü 30 Eylül 2016 tarihi olarak belirlendi. Projede 21 adet daire altgelire özel satışta.

Ahmet Bülbüloğlu Haberi

Ahmet Bülbüloğlu

Byquattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Yazıcı, Ahmet Bülbüloğlu Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


Byquattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...