30 / 04 / 2024

Ahmet Çalık nereli

Ahmet Çalık nereli

Bugün Gap İnşaat'ın da dahil olduğu Çalık Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Salçalık domateslerin yanına yaklaşılmıyor! Salçalık domatese zam mı geldi?

Salça yapma zamanı geldi. Vatandaşlar harıl harıl salçalık domatesleri almaya başladı. Peki salçalık domatesler ne kadar? İşte detaylar!

AVM’lerde yeni dönem! Doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezleri kapanacak!

AVM'lerde yeni dönem beklentisini aktaran  EVA Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Müdürü Erdem Akyol, önümüzdeki dönemde açık, konseptli olmayan, hijyen standartları açısından düşük kapasiteli, doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezlerinin kapanacağını belirtti. İşte detaylar...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Ahmet Çalık nereli Haberi

Ahmet Çalık nereli

Ahmet Çalık kimdir?

Ahmet Çalık, 1958 Malatya doğumlu. 1981 yılında Ortadoğu Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş’yi kurarak ticari hayatına başlayan Ahmet Çalık, Forbes En Zengin 100 Türk listesinin 14'üncü sırasında yer alıyor.


1981 yılında ilk şirketi olan Ortadoğu Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş.'yi kuran Ahmet Çalık, 1997 yılında grup şirketlerini tek bir çatı altında birleştirmek amacıyla Çalık Holding'i kurdu.


Çalık, ilk büyük sanayi yatırımını 1987 yılında kurduğu Gap İplik ve Gap Güneydoğu Tekstil fabrikaları ile gerçekleştirdi. 


Aynı dönemde, uluslararası faaliyet ve yatırım hedefleri doğrultusunda ilk yurtdışı yatırımlarına Orta Asya ülkelerinde başladı. 


1993 yılından itibaren Türkiye’de edinmiş olduğu ticari deneyimlerini yurtdışına taşıyarak faaliyet gösterdiği coğrafyalarda enerji, telekomünikasyon, finans, inşaat, medya, tekstil ve ticaret alanlarında önemli yatırımlara imza attı.1997 yılında tüm grup şirketlerini tek bir çatı...