18 / 05 / 2024

ahmet çiçek kimdir

ahmet çiçek kimdir

Antalya Kent Konseyi Afetler ve Kriz Çalışma Grubu, kentin depremde oluşacak afet riskini en aza indirmek amacıyla 12 maddelik öneri hazırladı. Düzenlenen toplantıda Antalya bölgesinin deprem tehdidi altında olduğu belirtildi.

Ahmet Çiçek: Antalya ciddi şekilde deprem tehdidi altında!

Antalya Kent Konseyi Afetler ve Kriz Çalışma Grubu Başkanı Ahmet Çiçek, "En son deprem göstermektedir ki Antalya bölgesi ciddi şekilde deprem tehdidi altındadır " dedi.

Ahmet Çiçek: Antalya'ya afet müzesi inşa edilsin!

Afetler ve Kriz Çalışma Grubu Başkanı Ahmet Çiçek, düzenlediği toplantıda Antalya bölgesinin deprem tehdidi altında olduğunu belirtti. Çiçek Antalya'nın tarihi boyunca yaşanan depremlere ait izleri taşıdığına dikkat çekti...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi’nin mesleği nedir? Ahmet Nur Çebi nereden mezundur? İşte detaylar!

Ayçiçek yağında büyük bomba! Fiyatını duyunca inanamayacaksınız

Ayçiçek yağıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. TMO Başkanı Ahmet Güldal’ın açıklamalarının ardından TMO marka ayçiçek yağlarının 5 litrelik şişelerinin PTT AVM üzerinden yeniden satışa çıkarıldığı görüldü. Bu satışta 5 litrelik yağ 108 TL'ye geldi.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

ahmet çiçek kimdir Haberi

ahmet çiçek kimdir

Antalya Kent Konseyi Afetler ve Kriz Çalışma Grubu, kentin depremde oluşacak afet riskini en aza indirmek amacıyla 12 maddelik öneri hazırladı. Afetler ve Kriz Çalışma Grubu Başkanı Ahmet Çiçek, düzenlediği toplantıda Antalya bölgesinin deprem tehdidi altında olduğunu belirtti. 


Antalya'nın tarihi boyunca yaşanan depremlere ait izleri taşıdığına dikkati çeken Çiçek, "Deprem kapımızda diyoruz. Burada esas önemli olan depreme ne kadar hazırlıklı olduğumuzdur. Depremler ölmez bina ölür" dedi. 


Afet yönetiminin zarar ve risk azaltma, hazırlık, müdahale ile iyileştirme evrelerinden oluştuğunu anlatan Çiçek, kent imar planının yenilenmesi, imar planına afet verilerinin işlenmesi, deprem, zemin yapı alanları ve kentleşme ilişkilerinin değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Mikro bölgeleme haritaları hazırlanarak, afetlerin etkilerini azaltacak, fiziksel plan kararlarına yeni yerleşim yerlerine veri sağlayacak düzenlemeler yapılması gerektiğini anlatan Çiçek, yerel yönetimlere...