07 / 05 / 2024

Ahmet El Abdullah

Ahmet El Abdullah

Artaş İnşaat’ın da ortakları arasında olduğu Vadistanbul projesinin bin konutluk 3. Etabı Dubai Cityscape fuarında lanse edildi.

Vadistanbul Bulvar Oteli satılıyor mu?

Artaş İnşaat’ın da ortakları arasında olduğu Vadistanbul projesinin bin konutluk 3. Etabı Dubai Cityscape fuarında lanse edildi. Projede Bulvar etabında yer alan otelin satışı için Dubaili bir grupla görüşmeler yapılıyor.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

İkinci el konut alıp satacaklar dikkat! KDV oranı nasıl tespit edilir? 1 Nisan 2022'den itibaren başlıyor!  

KDV’ye tabi ikinci el konut satışına uygulanacak KDV oranının tespiti bakımından kimlik kartı veya dosyası bulundurma zorunluluğu ortaya çıktı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İkinci el konut satışına KDV kimlik kartı' başlıklı o yazısı...

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Tek tek duyuruldu

İkinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa uyarı yapıldı. Kaza geçmişi olan otomobilleri değerinden daha yüksek fiyata satmak adına sıklıkla başvurulan hile ve yalanlara açıklık getiren TÜSED Başkanı Ahmet Nedim Erdem, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

İkinci el araç alacaklar buraya! Bu sahtekarlığa dikkat edin!

İkinci el araç alacak kişilere önemli hatırlatmalarda bulunan Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Ahmet Nedim Erdem önemli uyarılarda bulundu.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçiboğa, Faysal Elçiboğa ve Sezer Doğru ortaklığında kuruldu.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Eroğlu, Selahattin Yiğit, Abdullah Topgül, Nazif Yıldırım ve Sadullah Ata ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Ahmet El Abdullah Haberi

Ahmet El Abdullah

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuarda yatırımcılarla görüştüklerini belirterek, projenin ikinci etabı olan Bulvar’da yer alan otelin satışı için Dubaili bir grupla görüşmeler yaptıklarını söyledi.  Türkiye pazarına ilk defa girecek olan Dubai’de 7 oteli bulunan ve bölgenin en güçlü yatırımcıları arasında öne çıkan Auris Hotels’in sahibi Ahmet El Abdullah ile görüştüklerini ifade eden Çetinsaya “Oteli satın almak için görüşmelerimiz sürüyor, tamamlanma aşamasına geldik. Yaklaşık KDV hariç 90 milyon dolar üzerinden satış planlıyoruz” diye konuştu. Süleyman Çetinsaya, otelin yanı sıra ofis bloklarına da talep aldıklarını ifade ederek, “Hatta satışa çıkarmadığımız AVM’miz için de AL-Shiddi Group’un sahibi Sulaiman AL-Shiddi bir teklifte bulundu” diye...